dimarts, 21 d’abril del 2015

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "ESCLAVINA ENTRE BARDISSES" DE L'HISTORIADOR FRANCESC BALCELLS I LLOBERA I L'IL·LUSTRADOR JAUME RIUS

Ja tenim un nou llibre que explica la història del Palau d'Anglesola. Han presentat l'obra els seus autors, l'historiador Francesc Balcells i Llobera i l'il·lustrador Jaume Rius, l'alcaldessa Montserrat Messeguer, l'editor Lluís Pagès, i el mecenes Antoni Miquel. 

Més d'un centenar de persones han seguit l'acte que ha comptat amb un preludi musical. Ara toca llegir les 60 pàgines del llibre per saber millor d'on venim, conèixer i entendre més el poble on vivim i, així, estimar-lo més encara. L'alcaldessa ha convidat el poble a endinsar-se a la lectura del llibre, especialment als infants. El llibre, per cert, el repartirà gratuïtament l'Ajuntament casa per casa entre demà i la diada de Sant Jordi. 

La presentació ha acabat amb una dedicatòria final de l'escriptor i col·laborador de l'Avenç, escaient i emotiva, a la comunitat educativa.
Els dos autors, el Francesc i el Jaume, signaran el llibre la Diada de Sant Jordi, entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 de la tarda a la Plaça de la Generalitat. Felicitats als dos!!!