dilluns, 13 d’abril del 2015

VETERANS PALAU 0 - VETERANS ARTESA DE LLEIDA 0

TAULES EN UN MOLT BON PARTIT DAVANT DEL SEGON CLASSIFICAT I CLAR CANDIDAT A L'ASCENS .

Just repartiment de punts davant un gran rival, en un partit molt disputat i on l'únic punt negre ha estat un àrbitre que no ha estat a l'altura que mereixíem aquests dos grans equips.
El Palau surt de la partida amb Caelles, Ramon Jové, Poli, Pere, Felip, Paco, Jordi Baró, Nico, Txus, Ramon Jimenez i Gerard.
Quedant a la banqueta el Piqué, Miki, Gastón, Lluís i Pubill.
Partit de primera el disputat aquest matí al municipal de Sant Roc, un Palau que va a més davant un Artesa que portava una gran ratxa de resultats i que una victòria avui l'hagués col·locat líder de la categoria.
El Palau presenta el seu equip de gala, però amb la baixa del seu cervell i cap de màquines en la creació del joc, un Joan Serrano que portava dues temporades complertes sense faltar a cap cita amb els veterans, però aquest any s'ha carregat de targetes grogues i ha estat sancionat per aquesta jornada.
El partit comença amb domini visitant, fins que els nostres veterans han ajustat les línees, i el Jordi Baró ha agafat els galons que deixaven orfes l'absència del Joan, amb l'ajuda d'un Txus Palau que és un crack amb totes les lletres, i que quan juga centrat millora encara més les seves prestacions, han començat a jugar i tocar, amb l'ajuda també d'un gran Paco i un sacrificat Nico, aprofitant que el rival també juga i deixa jugar.
La primera arribada ha estat local, amb una jugada a pilota aturada ben rematada pel Jordi i que ha sortit fora per poc.
Els visitants no es queden curts amb el perill, i en l'únic desajust defensiu en tot el partit, i pilota al pal, que per sort no ha estat gol, ja que normalment a nosaltres no ens perdonen ni una.
Al minut 20 la jugada desgraciada del partit, el nostre porter Caelles, que en una sacada de porta sent una punxada i ha de demanar el canvi, però amb el handicap de que avui no tenim a l'Albert, i algun jugador de camp s'ha de posar, i per això tenim al gran capità, el referent, el pastor de la manada, l'home que ho sap fer tot, el gran i incombustible Manel Piqué, que sense tremolar-li el pols, demana la samarreta llegendària del gran Capó, i es posa sota els pals, complicant també el canvi de central previst a la segona part, ja que el Pere ha de marxar, una pedra al camí que ha sortit finalment perfecta, ja que el Pere s'ha sacrificat per l'equip i ha jugat els 90 minuts, un 10 pel Pere.

Una gran mà en un xut directe de córner ha estat la carta de presentació del Piqué, en la darrera ocasió clara visitant. A partir d'aquell moment cap arribada més amb perill, encara que ha estat força atent i ben col·locat en totes les seves intervencions.
Una gran jugada d'atac amb passada de la mort del Ramon Jimenez, que no ha trobat rematador, ha estat la darrera ocasió local en aquesta primera part.
La segona part comença de nou molt igualada, on les defenses s'imposen a les davanteres, destacant el gran treball defensiu del Josep Felip, i la fiabilitat i bona col·locació de la parella de centrals Pere-Poli, on aquest darrer avui estrenava capitania.
A partir del minut 10 comença el pitjor del partit, unes decisions arbitrals nefastes, que ha començat a treure targetes a tort i a dret als dos equips, sense un criteri clar.
Mal posicionat, ja que ha tallat vàries contres locals, criteris absurds i fora de jocs inexistents han tret de polleguera als dos equips, i ha hagut algun moment que les errades arbitrals  podria enterbolir un partit d'altura. 
El Palau treu al camp  dos puntes nous a la segona part, el Pubill i el Gastón, dos jugadors petits, amb bons un contra un i que han estat un mal son per la defensa visitant, deixant detalls de gran classe, però amb la mala sort de trobar davant una molt bona defensa.
La jugada clau del partit ha estat al minut 80, una espectacular jugada per banda esquerra del Lluís, que ens ha deixat noves sensacions de gran fitxatge, passada de la mort i el Nico, que de no calçar un 37 i calçar un 45 hagués estat el gol que desnivellava la balança, però som el Palau i hem perdonat.
Els darrers cinc minuts han estat per oblidar, primer per l'expulsió del Poli, amb una entrada a destemps, que no era vermella de cap de les maneres i sí groga, i posteriorment la segona groga del Ramon Jimenez, en una jugada absurda, ha deixat els darrers minuts amb 9 jugadors als nostres veterans.
Final del partit, just repartiment de punts, i un bon partit el vist aquest diumenge, amb un gran rival, i un Palau que torna a donar la cara, que un dels candidats al títol i a l'ascens no ha estat capaç de guanyar-nos cap dels dos partits, vol dir que els nostres veterans tenen nivell per lluitar amb qualsevol equip de dalt, inclús es podria dir que contra millor és el rival, millor juguen els nostres veterans.
El proper diumenge desplaçament a Montoliu, davant un equip que no aixeca cap des de fa moltes jornades, i on no podem fallar, encara que també s'ha de dir que no s'entén la situació actual del Montoliu, un equip que va demostrar un gran nivell a la primera volta.
FORÇA VETERANS I A PELS TRES PROPERS PUNTS!!!