diumenge, 26 d’abril del 2015

FONDARELLA REUNEIX 1000 CICLISTES EN L'EDICIÓ DE MÉS ÈXIT DE LA CATI-GAT DEL PLA D'URGELL

L’edició VIII Cati-Gat Bici-Tour es converteix en la pedalada popular més multitudinària a les comarques lleidatanes
La VIII Cati-Gat Bici-Tour Pla d’Urgell ha viscut aquest diumenge la seva edició més multitudinària, amb un miler de participants que han convertit la jornada en una veritable festa que ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida.


Joan Reñé, alcalde de Fondarella i president de la Diputació, ha felicitat a tots els que han treballat perquè aquesta activitat s’hagi desenvolupat amb normalitat. “Vull felicitar a tota aquesta gent que s’ha bolcat de Fondarella i de cadascun dels pobles per on ha transcorregut la prova. Des de la Diputació aquestes trobades les valorem molt positivament, ja que posen el valor el criteri de l’àmbit associatiu de tot el territori, per la qual cosa estarem sempre al seu costat en tot el que faci falta”.


El centre neuràlgic de la jornada ha estat Fondarella, que ha acollit la sortida i l’arribada, a més de situar-se al capdavant de l’organització mitjançant el Club Esportiu Fondarella, que ha comptat amb la col·laboració de la resta de pobles i de clubs implicats.


La prova, concebuda com una marxa de BTT no competitiva, ha comptat amb gairebé un miler de participants, donat que nombrosos ciclistes que no van poder inscriure’s a temps han volgut fer costat a la jornada i participar-hi sense dorsal. Aquest fet suposa el rècord de la Cati-Gat Bici-Tour Pla d’Urgell i la converteix en la pedalada popular més multitudinària de les comarques lleidatanes.


Xavier Acosta, membre del Club Esportiu Fondarella encarregat de l’organització, ha explicat que “ha estat una gran festa de tot el poble. El moment de la sortida, amb gairebé mil ciclistes, ha sigut emocionant, perquè hi havia més bicicletes que gent vivint al nostre municipi. Volem agrair a tots els col·laboradors i els voluntaris la seva gran tasca, sense ells això no hauria estat possible.


Tot i no ser una prova competitiva, la Cati-Gat ha reconegut els tres ciclistes més ràpids. En categoria masculina, Pedro Setó, de Lleida, ha creuat en primera posició la meta de Fondarella després dels 100 quilòmetres de cursa. L’han acompanyat al podi Joan Amadeu, d’Artesa de Segre, i Carles Montserrat, de les Borges Blanques.

Sílvia Dea, de Mollerussa; Imma Estany, de Sant Guim de Freixenet, i Jordina Peña, de Valls, han completat el podi femení.


Al marge dels participants, la jornada ha comptat amb més de 200 voluntaris dels 18 pobles per on ha passat: Fondarella, El Palau d’Anglesola, Mollerussa, Vilanova de Bellpuig, Golmés, Vila-sana, Castellnou de Seana, Barbens, Ivars d’Urgell, Estany d’Ivars i Vila-sana, Vallverd, Linyola, Els Arcs, El Poal, Bellvís, Bell-lloc d’Urgell, Torregrossa, Sidamon, Miralcamp i novament Fondarella. Els participants han pogut optar entre tres recorreguts, de 100, 65 i 45 kilòmetres i, al marge de poder conèixer per diferents espais d’interès natural, han gaudit d’una jornada que, pel damunt de tot, està concebuda com una gran festa.