dimarts, 28 d’octubre del 2014

VETERANS ROSSELLÓ 1 - VETERANS PALAU 6

PLÀCIDA VICTÒRIA DEL VETERANS A ROSSELLÓ

Tercer desplaçament i tercera victòria del nostres veterans, en un partit plàcid a Rosselló.

El Palau es presenta a Rosselló amb el seu equip quasi de gala, amb la sensible baixa per lesió del nostre capità Manel Piqué, però recuperant al complert tot el mig del camp, amb el Joan Serrano-Jordi Baró-Xavi Miquel-Eduard Escolà-Txus Palau-Gerard-Miki i Paco, quasi res, i amb aquestos noms, és molt difícil no treure un gran resultat.

El partit comença com el dia, amb una hora menys, i als quatre minuts, en l'única errada de la defensa ens fan el 1-0 al minut 4.
A partir d'aquest moment, el Palau que es posa les piles, i aprofitant un camp espectacular, nou de trinca, gran, ampli i de gespa artificial, comença a moure els fils de la victòria.
El rival, un equip molt jove i inexpert a les competicions de veterans, cau en la greu errada d'entrar al joc subterrani, per treure de polleguera als nostres veterans, però aquests tenen molts partits a les cames, i a jugar, que és al que hem vingut.

La reacció arriba aviat, i al minut 6, una gran jugada per banda dreta del Nico, que surt en velocitat, centrada de la mort, i el Ramon Jiménez, que fa l'empat a un.
Al minut 16, una gran jugada col·lectiva al mig del camp, i el Joan Serrano que fa el 1-2.

A partir d'aquest moment, els locals encara utilitzen més el joc subterrani, el que fa que es carreguin de targetes grogues, que a la llarga serà la seva tomba.
El domini i les ocasions són del Palau, amb clares ocasions del Gerard, Pubill i Ramon Jiménez, la defensa visitant domina completament als davanters locals, amb un Josep Felip espectacular en la seva nova posició de central.
L'equip local entra en imprecisions constants, pèrdues de pilotes, i la possessió és del Palau, arribant al final de la primera part amb l'esmentat 1-2.

La segona part comença igual, domini del Palau, i greus errades i faltes fora de lloc locals, aquesta situació fa que al minut 59 els locals es quedin amb 10, per una clara falta a la frontal de l'àrea, que significa la segona groga pel jugador local. La falta directa la treu el Jordi Baró, fent un gol de traca i mocador i deixant el partit sentenciat.
Els locals amb 10, perden tota possibilitat de remuntada i més quan al minut 66 el Palau fa el 1-4, un gol del Xavi Miquel directe de córner, un anomenat gol olímpic, després d'un bon moviment del Willy que enganya per complert al porter local.
Al minut 71, de nou un jugador local veu la segona groga, després d'una entrada fora de lloc, i ja amb 9, els locals llencen la tovallola del tot.

El Palau, amb la gran superioritat de joc i ara numèrica comença a tocar i tocar, amb llargues possessions de pilota i volent fer bonic tot, jugades de cara a la galeria, per desesperació del nostre entrenador, però és que el camp i el dia era l’idoni per recrear-se una mica.
Al minut 82 arriba el 1-5, una gran gol del jugador revelació d'aquesta temporada, en Ramón Jiménez, que fa el seu sisè gol en sis partits.

El 1-6 definitiu el fa el Gerard al minut 89, amb una gran definició de cara a porta. Final del partit i tres punts més a la nostra casella.
El Palau que amb aquest resultat que es col·loca quart a la classificació, empatat amb 13 punts amb el segon i tercer classificat Montoliu i Perú, i a 2 punts del nou líder, els veterans de l'AEM.
El proper cap de setmana s'atura el campionat, per la festa de Tots Sants, i els nostres veterans no tornaran a jugar fins al proper dia 16 de Novembre, ja que el dia 9 descansem al ser un grup imparell d'equips.

El nostre proper rival també és un total desconegut, els “Veteranos de Tamarite de Litera”, un equip de nova creació, totalment desconegut, però que es troba ben classificat amb 10 punts, el que preveu un partit difícil al Municipal de Sant Roc, on esperem el recolzament del nostre públic, al tractar-se d'un partit que ens pot situar com un dels equips a batre aquest campionat.