diumenge, 17 de maig del 2015

VETERANS PALAU 1 - VETERANS LLEIDA 4

ENS MATEN A LA CONTRA I PERDEM TOTES LES OPCIONS DE COPA.

Sagnant derrota davant l'únic equip capaç de guanyar-nos els dos partits i que ens fa perdre tota opció de disputar la copa i posa als veterans de Lleida amb opcions d'ascens.
El Palau surt de la partida amb Albert, Pere, Poli, Piqué, Felip, Paco, Joan, Jordi, Txus, Miki i Gerard.
Quedant a la banqueta el Nico, Santi i Ramon Jimenez.
El partit comença amb un alt ritme de joc, on els veterans de Lleida surten amb una velocitat més, el Palau es troba de cop amb un domini visitant que no està acostumat i ben aviat s'avancen al marcador, al minut 9 primer gol amb la primera errada defensiva, en un mal càlcul en el refús d'una pilota, el davanter es presenta sol davant l'Albert que és afusellat, cop molt dur, ja que feia molt temps que no ens trobàvem en aquesta situació.

A partir d'aquest moment el Palau es fa amb el control del partit, i comença a tancar al Lleida en el seu camp, donant molts espais a l'esquena dels centrals, situació que comença a veure el rival per derrotar els nostres.
El Palau comença a buscar porta i les primeres opcions de gol comencen a arribar.

Una bona jugada per banda dreta del Txus, pilota al Gerard, que es desfà del seu marcador i gran gol del nostre jugador més en forma en aquestos moments al minut 21.
El Palau s'estira, ja que veu que el rival fa un pas enrere, i busca el segon per tal de que el rival no cregui que ens pot guanyar, però ens tenen ben estudiats, i saben que on ens fan mal és en la recuperació i sortida ràpida de pilota, per agafar 2 contra 1 a la nostra defensa, un punt que hem de treballar ja que ens ha costat més d'un disgust aquesta temporada.

El Palau té un parell de bones ocasions del Jordi i el Ramon Jimenez, però és el Lleida que li surt de cara tot, una contra ben portada, un contra un, l'Albert que treu la pilota, pilota al travesser i el Josep Felip que seguia la jugada d'aprop i autogol al minut 29, una jugada ben desgraciada i que ens posa el marcador en contra.
El Palau se'n va a buscar l'empat descuidant una mica el sistema defensiu, una pilota perduda en la sortida de pilota, un altre dos contra un, i ens fan el tercer al minut 35, efectivitat total del Lleida que en tres arribades clares ens han fet tres gols.

El Palau no li perd la cara en cap moment al partit, ja que tot i el resultat, són els locals els que porten el pes del partit, i la jugada que podria capgirar tot l’àrbitre fa una molt greu errada. Minut 45, falta lateral, pilota al segon pal del Joan, cop de cap del Jordi i quan la pilota que estava a la ratlla, el Gerard que ve de darrera i espeny la pilota al fons de la xarxa, però l'àrbitre no sé que veu i anul·la el gol, que ens hagués posat de nou al partit.

La segona part comença igual que al final de la primera part, un bon Palau, un bon Lleida, el Palau que porta el pes del partit, i el Lleida molt tècnic i ordenat busca les seves opcions a la contra.
Bones ocasions del Palau, sobre tot una rematada espectacular del Gerard, i més espectacular l'aturada del porter visitant, que podria haver fet entrar al partit als nostres, però avui no hem estat fins en la definició.
Al minut 82 ens fan una altra contra mortal, per una greu pèrdua de pilota al mig del camp i ens fan el 1-4 definitiu.

Derrota massa gran pels nostres veterans, que no han perdut la cara al partit en cap moment, i han jugat més temps en terreny visitant que local, però avui davant teníem un gran equip, que ha estat molt llest, que ens ha trobat el punt feble i sobre tot que tot el que ha tingut clar l'ha ficat al fons de la xarxa, però que ha acabat exhaust de tant córrer, tot i ser molt més joves que els nostres veterans.
Una derrota que fica als de Lleida en la lluita per l'ascens i al Palau, que afavorit pels resultats dels rivals, tan sols li queda com a objectiu quedar cinquè, lloc en què es troba el nostre proper rival el Torres de Segre, un rival que ja ens va guanyar a la primera volta per 1-2, un rival que no ens va gens bé, ja que et deixa la pilota i et busca les contres cada cop, per tant hem de prendre nota, per no cometre les mateixes errades d'avui.

Aquest equip no li ha perdut la cara en cap moment al partit, el rival ha estat un gran rival, i l'únic que ens ha guanyat clarament en el marcador aquesta temporada.
Felicitar a l'equip per la seva entrega i a pel proper rival, que ens queden dos partits i hem de deixar una bona imatge aquest fi de temporada.

El proper diumenge més i esperem que millor, Força Veterans!!! i Força Palau!!!!!