diumenge, 10 de maig del 2015

VETERANS ALMENAR 0 - VETERANS PALAU 4

COP DE PUNY SOBRE LA TAULA I ESPECTACULAR VICTÒRIA EN UN CAMP DIFICILÍSSIM 

Victòria de prestigi davant un dels rivals més complicats de la categoria en un partit perfecte en totes les facetes, tant la tàctica, com la defensiva, com la definició, grans, molt grans  els nostres veterans avui.
El Palau surt de la partida amb Caelles, Ramon Jové, Pere, Poli, Felip, Txus, Joan, Jordi, Nico, Gerard i Pubill. Quedant a la banqueta el Miki, Piqué, Paco, Agustí i l'Albert.
El partit comença amb un lleu domini dels locals, un equip molt intens, amb molt ofici i amb un davanter centre que cal vigilar d'aprop, ja que és el màxim golejador de la categoria amb 29 gols en 21 partits.

El nostre entrenador, Manel Piqué, avui ha bordat la perfecció tàctica, ha llegit el partit des del primer minut i ha desmuntat tots els arguments de l'Almenar, amb un camp gran de gespa artificial, ha obert el camp, donant molts espais, amb una defensa uns metres més a darrere i ben oberts, això genera molts espais, pel que cal tindre la possessió de la pilota, tocar i treure el rival de la lluita cos a cos, i avui surt a la perfecció, inclús dosificant a la gent en els moments oportuns i encertant tot el que se li ha passat pel cap, gran Piqué!!!
El Palau es fa amb el control del partit, la defensa molt atenta i el mig del camp toca i toca, cosa que fa fer molts quilòmetres al nostre rival.
Al minut 12 el primer, una bona jugada per banda esquerra del Gerard, centrada al segon pal i l'Antonio Pubill que no perdona fent el primer del matí, una jugada que també representa la lesió de la nostra referència en atac, entrant en el seu lloc un Agustí, que ha fet oblidar al Pubill, amb un gran partit en atac.
L'Almenar s'estira una mica i el davanter referència té una clara a l’agafar l'esquena als nostres centrals i espectacular aturada del nostre porter Caelles.
El Joan i el Jordi, que gaudeixen del futbol com a juvenils, demostrant que no són la millor parella de mig centres de la categoria, si no el següent, es fan amb el control total del mig del camp, amb fases del partit espectaculars. L'Almenar no li perd la cara al partit en cap moment, ja que tenen molt d’ofici, amb el seu particular joc intens, sense pilota, han de córrer i molt, i avui precisament amb una calor de justícia, no és un bon dia per a ells.
Una oportunitat a pilota aturada del Poli, amb una jugada de pissarra de pilota aturada Joan-Jordi-Poli que surt per dalt, una bona arribada de l'Almenar, de nou amb el seu davanter centre com a protagonista que també surt per dalt i un més que possible penal no assenyalat per una espenta al Jordi dins de l'àrea són les jugades més destacades de la primera part.
La segona part comença amb la mateixa tònica, però aviat se li comença a torçar tot a l'Almenar, ben aviat el seu davanter franquícia i principal referent demana el canvi per problemes musculars, això li dóna molt aire a la nostra defensa, que pot fer un pas endavant, i els laterals poden tindre més llibertat i pujar a l'atac, si això li sumem un gran Paco per banda esquerra, un Miki que es multiplica per quatre, i un Txus que cada pilota que toca és una obra d'art, el Palau es llença a l'atac buscant el segon i la sentència.

Al minut 60 arriba el segon, jugada aturada de nou, el Joan que la treu espectacularment com sempre, el Poli que guanya la esquena a la defensa, cop de cap, gran aturada del porter, la pilota de nou als peus del Poli, que li deixa al Miki, remat al travesser i la pilota que bota dins la porteria, protestes locals i el porter que veu la segona groga i és expulsat, partit coll avall i contra deu jugadors.
Al minut 63 arriba el tercer, amb un espectacular gol del Gerard des de fora l'àrea, traient les teranyines  de la porteria local, un Gerard recuperat del tot de les seves problemes a les costelles, està donant la seva millor versió, amb 3 gols els darrers 2 partits.

L'Almenar lluita i lluita, però sense arribar a la porteria del Palau, amb una sistema defensiu excel·lent com demostra que ens els darrers 4 partits tan sols hem rebut 1 gol, que ve representar una dolorosa derrota a Montoliu, i que serà els 3 punts que ens caldran per arribar al nostre objectiu, tenint l'Albert un matí molt plàcid.
Al minut 83 arriba el quart, una espectacular jugada del nostre capità avui, el Joan Serrano, que se'n va de tots i és aturat amb falta a la frontal, és el mateix Joan l'encarregat de xutar la falta, i gran gol de falta directa.

Els darrers minuts un parell de bones arribades del Nico, el Miki i sobre tot una del Gerard, que podrien haver arribat a un resultat d'escàndol.
Victòria de prestigi, i gran joc el vist aquest matí per part dels nostres veterans, que arriben amb una gran forma al darrer tram de la lliga.

El proper diumenge tenim la visita d'un altre rival dur de pelar, els veterans de Lleida, quart classificat i que es troba a 9 punts dels nostres veterans, que avui ja s'han posat sisens, recuperant dos posicions a falta de tres partits, en el que s'han d'enfrontar davant el quart, cinquè i tercer classificat, bons partits els que ens esperen i on esperem el recolzament de la nostra afició.
Recordem el proper diumenge a les 10 del matí i al municipal de Sant Roc, Veterans Palau-Veterans Lleida, afició, esperem el vostre recolzament, FORÇA VETERANS!!!!!