dilluns, 16 de desembre del 2019

VETERANS ROSSELLÓ 1 – VETERANS PALAU 0

ELS NOSTRES VETERANS TOPEN AMB UN MUR EN FORMA DE PORTER, BON PARTIT DELS NOSTRES TOT I LA DERROTA
Hi ha partits que no guanyes, perquè el rival ha estat millor, els nostres han jugat a un gran nivell, el rival també, els locals han pogut marcar en un desajust defensiu, els nostres han topat un i altre cop, amb un porter local espectacular, tercera derrota de la temporada, i no hi ha manera de guanyar lluny del Municipal de Sant Roc, que és un autèntic fortí; el porter local ens ha amargat el matí.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Rosselló amb la següent alineació: Piqué, Ramon Jové, Poli, Pere, Felip, Bertran, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Bibi i Carlos Cortes, quedant a la banqueta la família Alsina, el Jacint i el Joe.

Bon partit el que hem vist avui a Rosselló tot i la derrota, un rival que ens ha jugat de tu a tu, un camp de gespa artificial en òptimes condicions, bona temperatura i un àrbitre un xic irregular.

El Palau comença dominant la pilota, volent jugar al peu, i amb un mig del camp molt actiu, on el Joan i el Jordi, han estat protagonistes, i han tingut la possessió de la pilota durant molts minuts, amb l’esmoladora Bertran al tall, i un Bibi ben retornat, que no s’ha amagat en cap moment i ha demanat la pilota un cop i un altre.

El Palau arriba primer a l’àrea, primer amb un xut del Jordi Baró que surt per dalt per cop, i amb una rematada del Poli a la sortida d’un córner, que ha anat a les mans del porter.

El rival no volia un partit trencat, i quan tenia la pilota, jugava i molt, i ha estat en la primera arribada on ens han marcat, jugada per banda esquerra seva, en una recuperació de pilota al mig del camp, pilota passada al segon pal, i en l’únic desajust defensiu i de cap han fet l’1-0 al minut 13.

Amb el resultat en contra, el Palau ha continuat jugant al peu, tenint la màxima possessió, i buscant al Lluís, que era un autèntic punyal per banda esquerra, i el Lluís té dues oportunitats, una al minut 24 que surt per poc a sobre de la porteria, i al minut 32, el porter en treu una amb una mà salvadora.

Però el Rosselló també té molt de perill, quan pot recuperar combina molt bé i en una contra, quasi ens fan el segon, però el Piqué salva el 2-0 amb una gran aturada.
Després d’aquest ensurt, el Palau ha tingut uns grans minuts, amb dues espectaculars aturades del seu porter al Jordi Baró, amb dos potents xuts a boca de gol, i el porter local que ha evitat fins a dos cops, el gol dels nostres.

La segona part continua amb la mateixa tònica, dos equips que volen jugar, un Palau amb més possessió de pilota, i un Rosselló que quan té la pilota, també la juga i no la rifa.
Noves oportunitats pel Lluís, i pel Jordi Baró, i de nou el seu porter que atura tot el que va entre els tres pals.

Els nostres no disposen de gaires canvis, i més amb la marxa del Felip a la mitja part, tot i això l’equip ha rendit a un alt ritme del partit, aguantant molts kilòmetres a les cames, tot i la nostra avançada edat.

Al minut 62 ha arribat la jugada conflictiva del partit, pilota dividida al punt de penal, el Jacint que arriba abans, toca la pilota, i el jugador es deixa caure, l’àrbitre xiula un penal, bastant injust, per sort el Rosselló l’ha fallat, enviant la pilota al pal, fent justícia a la jugada.

El Palau ho ha intentat, un cop i un altre, el Bibi, el Carlos Cortes, un Lluís espectacular, i un Jordi Baró omnipresent, també ho han provat, amb la mateixa resposta, un porter que ho aturava tot, especial menció al Jordi Baró, que amb un porter normal, avui s’emporta la pilota signada per tot l’equip, ja que li han tret mans espectaculars, que en condicions normals, arriba amb un hat-trick o un pòquer cap a casa, però avui no ha estat possible, que hi farem, els porters també juguen, final del partit, derrota i passem de la segona a la quarta posició, tot i això continuem en posicions de disputar la copa.

Ara toca descansar, estar amb la família i celebrar les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Els nostres tornaran a la feina el proper diumenge 12 de gener a camp del Torres de Segre.

Diumenge 12 de gener la data, les 10.30 l’hora, el Municipal de Torres de Segre el lloc i els Veterans de Torres de Segre el rival.
Tornem al 2.020! Bones Festes i Bon Any a tots, de part dels Iaios del futbol de Palau, joventut eterna i salut pel 2.020!!! Que poc que s’ho esperen!!!!!! Força Veterans del Palau!!!