dilluns, 2 de desembre del 2019

VETERANS PALAU 4 - VETERANS LINYOLA 1

SANT ROC INEXPUGNABLE, 3 PUNTS MÉS EN EL MINI DERBI
Els nostres Veterans compten tots els partits de casa com a victòries, avui era una prova de foc, tercer contra quart, un mini derbi d’alts vols, després de noranta minuts, s’han dutxat els segons i els sisens, en un partit fas un salt davant o darrere, i els nostres volen alt de nou aquesta temporada.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Piqué, Ramon Jové, Joan Serrano, Peruchet, Jacint,  Txus Palau, Jordi Baró, Lluís, Albert Mayoral, Màxim i Oriol Camps, quedant a la banqueta Carlos Cortes.

Avui sols dotze disponibles, entre una cosa i una altra ja anem més justos que Ciutadans de vots, però pocs i bons, els nostres han fet un gran partit en la desena jornada del campionat, i un altre rival que cau al fortí del Municipal de Sant Roc.

Els nostres Veterans surten a totes, i al primer minut el Màxim ja ha tingut el primer, en una bona jugada per banda del Lluís, i pilota surt per poc fora.
El Palau amb una defensa en quadre, on avui el nostre “Kaiser” ha hagut de fer de central, deixant les regnes del joc a la dupla Txus-Jordi Baró, que han passat per sobre d’un combatiu Linyola, que tot intentar-ho, no ha pogut més que rendir-se a la superioritat dels nostres.

Un Palau molt superior s’ha avançat al marcador amb un bon xut des de fora de l’àrea de l’Oriol Camps, que fa l’1-0 al minut 17, i rendibilitzant partit a partit l’encert del seu fitxatge.
Amb el marcador a favor, la llauna oberta, i un bon joc sobre el verd del nostre estadi, els nostres han oblidat l’espès partit del passat diumenge, i amb un equip en contra que ha volgut jugar de tu a tu als nostres, ha pogut desplegar el gran futbol que encara corren per les botes dels nostres.

Amb un joc dinàmic, vertical i de toc, el Palau ha fet el segon al minut 31, després que el Jordi Baró aprofités una pilota morta dins de l’àrea, i no tingués pietat del porter del Linyola.
Amb el 2-0, el Palau ha tingut el tercer en les botes del Lluís i també de l’Oriol, però arribem a la mitja part amb un bon avantatge i millor joc.

La segona part comença com sempre, amb un Palau que li costa entrar de nou al partit, i amb un rival que creix, buscant un bon resultat, tot i uns primers minuts de dubtes, els nostres ha recuperat de nou el bon joc, sobretot amb una banda esquerra de luxe, on els desdoblaments del Jacint i les internades del Lluís, portaven de cap a un Linyola, que minut que passava, més coll amunt tenia el partit.

Amb un Piqué que de nou havia de jugar de porter, per l’enèsima absència de l’Albert, però amb el Piqué de porter els resultats sempre són positius, i és que el Piqué és talismà sota els pals, i avui també ha tancat el partit amb poca feina, i ben feta.

Un cop el Palau ha estabilitzat de nou el seu joc, i ha recuperat el domini i la possessió, ha arribat el tercer, al minut 73 “la Roca” Mayoral fa el 3-0, resolent una pilota morta dins de l’àrea, en una bona jugada d’atac dels nostres.

Amb el partit dat i beneït, ha pogut arribar el quart i fins i tot en cinquè, però el seu porter també juga i ha tret dues bones mans al Màxim i al Carlos Cortés.

Al minut 88, el Linyola fa el gol de l’honor, en una pilota a l’esquena dels nostres centrals, on l’hàbil davanter franquícia rival ha fet el 3-1.
Però el Palau en volia més, i al minut següent, el Jordi Baró ha fet el definitiu 4-1, amb un esplèndid cop de cap al segon pal, després d’un corner excepcionalment tret per l’Oriol Camps.

Final del partit, nova victòria, 20 punts, som segons en posició de copa i també d’ascens directe a primera, ara falta resoldre l’assignatura pendent, i tindrem oportunitats les properes dues jornades, que hem de desplaçar-nos a camp del Rosselló (setè classificat) i Torres de Segre (segon classificat), dos desplaçaments, que marcaran on anem i què volem fer.

Tot i això haurem d’esperar quinze dies per tornar a veure als nostres iaios de curt, ja que la propera setmana és de descans i no tornem a jugar fins al proper 15 de Desembre.

15 de Desembre la data, Municipal de Rosselló el lloc, les 10 l’hora i els Veterans de Rosselló el rival, els nostres Veterans seran capaços de guanyar lluny del Municipal de Sant Roc? Els nostres Veterans tancaran el 2.019 en posicions d’ascens? D’aquí a quinze dies la resposta a l’Avenç!!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!!Visca els nostres Veterans!!! !!!Visca el Palau i Visca Catalunya lliure!!!!

P.D: Felicitar el nostre company i jugador Jordi Huguet, i a la Marta, avui ha estat baixa per una bona notícia, el naixement de la seva filla. Felicitats Jordi, ja tens la nena, ja ets un Veterà del Palau homologat, ja que noranta per cent de la plantilla amb descendència tenen la seva nena a casa.......