diumenge, 14 de desembre del 2014

L'ASSOCIACIÓ DE DONES ORGANITZA LA COL·LECTA DE LA MARATÓ TOT CELEBRANT SANTA LLÚCIA

Un familiar, un amic, un conegut... Tots nosaltres, en algun moment de la vida, hem vist de prop patir una malaltia del cor.

La Marató ens convida a tenir un paper actiu, per això divendres, dia 13 de desembre, va ser com cada any, una gran festa de participació amb gairebé 200 persones, un punt de trobada per celebrar Santa Llúcia i la col·lecta de La Marató de TV3 amb un berenar solidari. 

Després del berenar vam gaudir amb entusiasme d’una exhibició de ball de saló a càrrec dels ballarins Màxim i Conxi de renom nacional i internacional juntament amb alumnes de la seva escola. Ens van oferir una fantàstica selecció de músiques de ball de saló de tots els estils. En acabar vam gaudir d’una improvisada animació que va comptar amb un públic molt animat i participatiu.

Volem donar les gràcies a tots els que van fer possible que aquesta vetllada fos un èxit. Gràcies a l’Ajuntament, personal de serveis, a l’Agustí que ens va fer un deliciós berenar, a la Teresina Serrano, a tothom...

Gràcies a tots els assistents i empreses col·laboradores per convertir aquest esdeveniment en únic i fer una festa col·lectiva en la qual es van recaptar 1.700 euros, que més enllà de sumar, ens sensibilitza i ens implica directament en la lluita per aquestes malalties.

El Palau sempre ha estat un poble compromès amb la solidaritat i hem aportat entre tots els nostre granet de sorra per finançar els projectes d’investigació d’aquestes malalties.
Tot i suma i sense la vostra col·laboració no haguera estat possible.
Gràcies a tots i bones festes!!