dimarts, 9 de desembre del 2014

EL PALAU D'ANGLESOLA AMPLIA EL RECINTE ESPORTIU AMB UN NOU CAMP DE FUTBOL

Compartim aquest notícia de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola:

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat l’adequació de la zona esportiva de Sant Roc, on hi ha actualment el camp d’esports i les piscines municipals. Les actuacions consistiran en la construcció d’un camp de futbol just al costat de l’actual camp de futbol reglamentari. Aquest nou camp, de menor amplada i amb el terra de sauló, serà utilitzat per a entrenaments per tal d’afavorir la conservació del camp usat en els partits oficials. 

Aquest nou recinte es dotarà d’una tanca metàl•lica de dos metres que es complementarà en alçada amb 2 metres més de malla de nylon per tal d’aturar pilotes. Les actuacions tenen un pressupost total de 10.660 euros i s’han adjudicat a l’empresa Arenes Bellpuig Àrids pel que fa al condicionament del terreny i a l’empresa Cerco Lleida SL pel que fa a la tanca perimetral.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que el camp de futbol del Palau és utilitzat de forma regular per l’equip de futbol local, que juga a segona categoria regional, per l’equip local de veterans i també pels diversos equips del Consell Esportiu del Pla d’Urgell (CEPU). “Amb aquest nou equipament per a entrenaments s’afavorirà la conservació de la gespa del camp principal, ja que es trepitjarà molt menys i s’evitarà malmetre-la en moments crítics, especialment després de les pluges i també quan el terra està gelat a l’hivern”, finalitza Meseguer.