dimarts, 23 d’octubre del 2018

DOCTORA CARME FARNELL, ENHORABONA!

La nostra meteoròloga predilecta, la Carme Farnell i Barqué, s'ha doctorat! Ahir va defensar amb una nota brillant la tesi "Anàlisi, diagnosi i predicció d'episodis severs a Catalunya. Focalització en les pedregades del Pla de Lleida", que ha realitzat amb el suport del Servei Meteorològic de Catalunya.

Als seus títols d'excel·lent persona, bona professional, súper mare i gran ambaixadora palauanglesolina, la Carme hi suma ara el de doctora, aconseguit a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. Ah, i el de noia autèntica. Fixeu-vos amb la imatge que va compartir la vigília de la defensa per treure's els nervis de damunt! La Carme ha treballat a l'Institut Cartogràfic de Catalunya, al Servei Geològic de Catalunya i també en diferents mitjans de comunicació: TV3, 8TV, RAC 1, RAC 105, Vilaweb... 

Actualment treballa al Servei Meteorològic de Catalunya. Des d'aquí la podem escoltar cada dia a la ràdio, a les emissores de Flaixbac. També fa recerca a la UB i és col·laboradora de la revista Avenç del Palau d'Anglesola, on hi llegim informació didàctica del temps cada trimestre. Aquest estiu, a més, va apadrinar els 25 anys de la festa Mulla't a l'acte central de les comarques de Ponent, que es va celebrar a les piscines municipals del Palau d'Anglesola. Enhorabona pel nou títol Carme!