dilluns, 29 d’octubre del 2018

EL PALAU, CAPITAL DEL FORMATGE

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre, ha tingut lloc la 5a mostra de Formatges Artesans del Palau d'Anglesola. Mitja dotzena de formatgers han fet parada al pavelló poliesportiu. 

Diumenge han inaugurat la mostra el sr.Ferran de Noguera, director Serveis Territorials d'Agricultura, la Dolors Tella, alcaldessa de Sidamon, en Josep Maria Puig, alcalde de Torregrossa, l'Andreu Bosch, cap d'oficina comarcal del DARP, el Robert Camps, formatger amfitrió i organitzador de la trobada, i la sra. Montse Meseguer i en Carles Esquerda, de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola.

Durant la jornada s'han celebrat dos maridatges de formatge i vins, guiats per l'enòleg palauanglesolí Felip Pierre de Juan Delberghe i el mestre formatger Robert Camps. Els assistents, que han omplert les taules preparades, han posat a prova els cinc sentits per assaborir cinc formatges i cinc vins diferents. El celler Vinya els Vilars, d'Arbeca, ha col·laborat en l'acte oferint els seus productes.

D'altra banda els infants han pogut fer titelles relacionades entorn el món formatger i també s'han pogut degustar formatges en una parada que durant tot el dia han mantingut oberta lo Jovent del Palau.
Podeu veure més fotografies a: