dimarts, 16 d’octubre del 2018

VETERANS PALAU 0 – VETERANS CASTELLSERÀ 2

SENSE GOL NO HI HA PUNTS, ES DISPAREN LES ALARMES
Després de patir una injusta derrota el passat diumenge per la falta de gol i els pals, el Palau es presentava al Municipal de Sant Roc amb la lliçó apresa i amb ganes de donar la primera alegria a la nostra afició, però no, una errada puntual, dos pals i la falta de gol condemnen als nostres Veterans de nou, les alarmes es disparen i caldrà trobar remei.

El Palau es presenta davant la seva afició amb la següent alineació: Caelles, Pere, Piqué, Miquel Farnell, Felip,  Carles Cortés, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Jordi Sarret i Gerard, quedant a la banqueta Albert Brufau, Jordi Huguet, Jacint, Roger Peruchet, Albert Mayoral i Ramon Jiménez .

Amb 17 disponibles, amb un equip complert, amb ganes de victòria i amb un bon rival per jugar al futbol, eren els ingredients amb els que els nostres Veterans volien amanir el partit d’avui.
Bon rival el Castellserà, i avui ha demostrat que sap el que és la primera, bon joc, bona defensa i sense perdó  a la porteria rival, així ens ha amanit el Castellserà avui al matí.

Domini altern, bon joc entre dos bons rivals, un Castellserà molt seriós i un Palau que ha donat la cara durant els noranta minuts.
Primera oportunitat pel Gerard al que li ha sobrat un regat i el Palau que es podia haver avançat al minut 17.

El mig del camp li ha anat agafant el pols al partit, i un mig del camp Cortés-Joan-Jordi-Lluís pot amb qualsevol rival, només queda que la defensa estigui ferma i la davantera encertada, però el rival també juga i l’àrbitre també arbitra, un actor secundari per cert, que avui no ha estat gaire encertat.

Al minut 28 ens fan el 0-1, jugada d’atac visitant, el Palau que tira el fora de joc, un jugador de segona línia que entra de darrere, el Caelles que arriba abans i com sempre, rebutja la pilota i aquesta que cau als peus d’un davanter lliure de marca que aprofita la seva posició de fora de joc i no ens perdona, 0-1, i ja estem on no volem, caldrà fer de nou molt treball ofensiu, el nostre punt dèbil aquesta temporada.

El Castellserà que amb el resultat a favor, fa dues passes enrere, deixant la pilota als nostres i buscant les contres amb els seus ràpids davanters.
El Palau fa una passa endavant i està apunt d’empatar, amb una falta lateral del Joan Serrano, rematada del Jordi Baró al segon pal i pilota fora per poc, amb aquesta darrera oportunitat arribem al descans.

A la segona, més del mateix, un Castellserà molt replegat i buscant la contra, però jugant i molt, un Palau ambiciós i a la vegada nerviós, i una pilota que no entra de cap manera.
Primer el Joan amb una falta directa al pal i després una rematada també del Miquel Farnell al pal, fan treure de polleguera a l’afició local, el Palau com sempre es mereix més, i quan no topa amb els pals, topa amb un gran porter, la vida continua igual i cal trobar remei aviat.

En defensa el Palau està molt ferma, avui amb les novetats del Pere i el Felip, aquest equip va sobrat de bons actors, però la pel·lícula no acaba bé darrerament, el Castellserà tot i fer un bon partit, no ha fet patir en cap moment a la nostra defensa, ha jugat amb ofici, sap al que juga, no fa errades i aprofita les seves oportunitats, això és primera i caldrà prendre nota.

Els darrers minuts el Palau ha anat per aconseguir l’empat, però molt nerviós per la situació de l’equip, i això ens han condemnat, al minut 87 ens quedem amb 10 jugadors per targeta verda al Jacint, per protestes a l’àrbitre i al minut 89 la mateixa situació amb el Miquel Farnell, amb nou jugadors i l’equip trencat ens fan el definitiu 0-2 al minut 90, dolorosa derrota i els nostres que surten del camp amb cares de circumstàncies.

Amb aquesta derrota quedem a la posició 12, amb 1 punt de 12 possibles  i en lloc de promoció de descens, una merda de posició, però a nou punts del líder, aquesta ha de ser la lectura i haurem de remuntar.

Proper diumenge visita al tercer classificat, els Veterans de Lleida, un os d’equip, però al que farem patir de valent i potser serà el principi de tot.
21 d’Octubre la data, Municipal de Gardeny el lloc, les nou del matí l’hora i els Veterans Lleida el rival, !!!Que poc que s’ho esperen!!! El proper diumenge ha de ser un gran dia i el principi de tot, !!!Visca els Veterans i Visca el Palau!!!