dilluns, 8 d’octubre del 2018

VETERANS TÀRREGA 1 – VETERANS PALAU 0

UN PALAU SENSE GOL, NO SAP PUNTUAR A TÀRREGA
A primera, cada any, hi ha quatre favorits: la Bordeta, el Binèfar, el Tàrrega i l’Atlètic Segre. Els de la Bordeta van demanar l’hora a la final de copa, el Binèfar fa quinze dies, i avui li ha tocat el torn als de Tàrrega, però els nostres Veterans no tenen el gol de la temporada passada, i això passa factura, l’ombra de “la bèstia” Montserrat i el Vera és molt allargada, i caldrà trobar remei i solució, però aviat, de nou un bon Palau, cau per la mínima en camp d’un dels favorits.

El Palau es presenta al Municipal Joan Capdevila amb la següent alineació: Caelles, Poli, Piqué, Miquel Farnell, Jacint, Carles Cortés, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Mayoral i Gerard, quedant a la banqueta Jordi Huguet, Roger Peruchet, Txus Palau, Ramon Jiménez i Joe.

El Palau portava entre cella i cella fer saltar la banca a Tàrrega, i recollir els fruits de la llavor que hem plantat a principi de temporada, però continuem sense collita, la collita serà bona segur, però cal una miqueta més, cal gol, de joc anem sobrats, però o perdonem o no sabem com trencar les defenses dels rivals, a segona hi ha molts desajustos i és fàcil, a primera no, els equips són molt ordenats i escletxes poquetes.

El Palau surt a jugar de tu a tu, a  tot un Tàrrega, i el Tàrrega fa bo el nostre crit de guerra i que poc que s’ho esperava.
Reduint espais, amb una defensa molt ordenada, avui amb un Piqué imperial i un Miquel Farnell demolidor, el Tàrrega no se sent còmode en cap moment.

Al Palau li costa agafar la pilota, però en el moment que el “kàiser” Joan Serrano la comença a tocar i el Jordi Baró a moure a l’equip, el Tàrrega que no sap com jugar-li al vigent campió de segona.

El Palau s’estira buscant la porteria i els primers xuts a porta són visitants, però sense ocasions clares.
Les bandes seran claus, ja que el Tàrrega potser és la seva part més dèbil, i el Lluis i el Carles Cortès hauran de desbordar, el Cortés és el que té més espais, i el que arriba amb més perill, però està tocat i l’equip ho nota, amb el Carles al cent per cent, avui haguéssim fet molt de mal.

Una bona oportunitat del Lluís amb un xut a mans del porter local i un xut del Jordi Baró són noves arribades visitants, per la seva part el Tàrrega té un parell de bones arribades, però la defensa del Palau s’imposa en tot moment a la davantera local.

Però al minut 38 arriba el gol local, xut lateral des de fora de l’àrea, la pilota que toca a la cara del Miquel, aquest que desvia la trajectòria de la pilota, el Caelles que reacciona molt bé a aquesta situació i refusa la pilota amb els punys, amb tanta mala sort que la pilota cau en banda esquerra a l’únic jugador local que estava sense marca, que marca amb un xut sec i fort, 1-0 i el partit coll amunt.

El Palau ja havia mogut la banqueta i tots els jugadors havien entrat al camp, cal destacar el debut del Roger Peruchet, nou aquesta temporada, i el darrer en debutar de blau.

El Ramon Jiménez que també feia el seu debut aquesta temporada, portava de cap a la defensa local, però el Tàrrega té dos centrals de gran qualitat, i no ens deixaven ni els espais, ni les errades que et poden donar a segona, i encara que ho hem intentat, la primera part acaba amb el 1-0.

La segona comença igual, amb el canvi del Jordi Huguet pel Poli al lateral dret, i sense canvis en defensa, ja que ha marxat amb molèsties, cal dosificar la defensa, ja que no tenim canvis i en cas de problemes, caldrà improvisar.

El Tàrrega no se sent còmode i el Palau no perd la cara en cap moment al partit, a la segona el Palau ha anat de menys a més i el Tàrrega al revés, ja que tant sols ha fet un xut entre els tres pals, amb millor resposta d’un gran Caelles.

El protagonista del partit podia haver estat el Txus Palau, un tros de jugador, que està acusant el no haver jugat gaire la segona volta de la temporada passada, avui la falta de confiança ens ha privat de dos possibles ocasions clares de gol, ja que després d’anar-se de tots ha buscat la passada al company en compte de buscar encarar porta, un parell de partits més i tindrem la millor versió del Txus.

El Palau busca l’empat, i el Tàrrega es defensa molt ordenat, i entre els minuts 65 i 80, és quan el Palau és clarament superior.
El Miquel li dona un plus de revolucions a l’equip, el Piqué continua imperial, el Jacint comença a buscar les centrades, i els dos mig centres Joan i Jordi són els protagonistes.

Minut 72, falta lateral del Joan, cop de cap del Jordi Baró al segon pal, i amb el porter batut el Miquel que incomprensiblement no arriba per mil·límetres.
Minut 81, centrada lateral del Jacint, cop de cap del Joan i pilota al pal, i al minut 84 falta a la frontal, falta treta magistralment pel “kàiser” Joan Serrano i amb el porter batut la pilota surt dos dits a prop del pal.

El Tàrrega vist el panorama, comença a buscar el futbol soterrani, la protesta i a perdre temps, l’àrbitre que no estava per aquestes coses i que amb bon criteri afegeix un bon grapat de minuts, els locals demanant l’hora insistentment, i el Palau incapaç de perforar la xarxa local, final del partit, nova derrota per la mínima, i una oportunitat immillorable de treure punts d’un camp dels “gallets” de primera.

Tenim un tros d’equip, juguem, no deixem jugar, juguem de tu a tu, juguem de primera, lluitem, ho fem tot però no marquem, perdonem i els rivals no ens perdonen, estem a primera, i cal un puntet més d’encert, però no mereixem en tres partits tindre sols un punt, aquest és un equipàs, i  si tinguéssim gol, mare meva si tinguéssim gol, em vinc a dalt i demano a l’equip el campionat.

Proper diumenge rebem la visita del Castellserà, un altre bon equip, però al que no podem deixar que sumi, necessitem els punts, i diumenge hem de sumar tres, sí o sí.

Diumenge 14 d’Octubre la data, Municipal de Sant Roc el lloc, les 10 l’hora i el Castellserà el rival, vine a veure la primera victòria dels nostres Veterans, amb la primera victòria serà un no parar !!!!Que poc que s’ho esperen!!!! Visca els nostres Veterans i Visca el Palau!!!!