dilluns, 7 de gener del 2019

FESTES DE NADAL: ARRIBADA DELS REIS MAGS D'ORIENT

El dissabte, 5 de gener a la tarda, va ser el moment més emocionant per als petits de la casa. 
Davant de l'Ajuntament ens vam aplegar per a fer una gran rebuda a Ses Majestats de l'Orient que després de dies de viatge, primer van passar per la Residència Ca La Cileta i després van baixar pel carrer Sant Josep.

Des de dalt del balcó, ens van dirigir unes paraules:
Primer va parlar en Melcior: "Un any més arribem al poble del Palau amb molta il·lusió de retrobar-nos de nou. Molt contents de veure la cara de tots els infants, més i més grans i també noves cares. Estigueu atens i ben desperts! i no patiu perquè, la carreta de carbó passarà de llarg".

El Patge Gregori, encarregat de la recollida de cartes, també ens parlar:  "Aquí al Palau, heu demanat tantes coses que segur que heu estat molt bons. Esperem que haguem encertat en allò que heu demanat i tan desitjat".

Després va ser torn del Rei Gaspar: "Fins arribar al Palau, hem passat per molts altres pobles on hi havia nens i nens que no tenien tantes coses i necessiten ajuda. Així que no us oblideu de compartir tot allò que teniu i allò que us portem aquesta nit".

I per últim, va parlar en Baltasar: "No penseu que tot serà regals, també portem carbó. Ja sabeu que nosaltres ho sabem tot i que a vegades no us heu portat de tot bé. Així que recordeu que heu de continuar sent bones persones i que el millor regal que teniu és la família.Molt bona sort i salut per a tots! 
Ah, i no us oblideu de reciclar els papers dels regals."

Moltes gràcies, Reis per tot! Moltes gràcies pels regals!
Que tingueu una bona tornada cap a les vostres terres!
I moltes gràcies a tothom que els va ajudar perquè fossin, un any més, l'alegria de grans i petits.

Fotos de l'arribada:
https://photos.app.goo.gl/VGWhGQEApcps1ngX8