diumenge, 7 d’abril del 2019

L'EDUARD REAL I BAIGET A LA FIRST LEGO LEAGUE DE TENERIFE

Fa uns dies us compartíem la notícia del palauanglesolí Eduard Real i Baiget a la First Lego League. Li hem seguit la pista de la competició.

L'equip Epic Lego Bulls de la Salle Mollerussa, format per Abril Serra, Biel Valios, Isidre Sola, Joel Taylor, Blanca Ruiz, Francesc Ruiz, Mireia Palomino, Eduard Real, Biel Roig, Marc Seto, Ruiwen Wang i David Talarn, aconseguia la classificació a la final estatal, el passat dissabte, 16 de febrer, a la Universitat de Lleida.

Durant la competició, els alumnes van realitzar diferents activitats amb els robots i el projecte científic (Space Refueling Station) i l'explicació de la integració dels valors First Lego League. Activitat que realitzen els alumnes, de manera voluntària, els dissabtes al matí com una activitat extraescolar.

La final estatal va tenir lloc el passat 23 i 24 de març a Tenerife. Una cita que va aplegar a 60 equips, d'entre els 2.000 equips participants de tota Espanya, i en la qual es van posar en comú projectes científics i de robots.

L'equip Epic Lego Bulls va competir amb equips molt ben preparats i hi havia molt nivell. Tot i no obtenir plaça per a la competició internacional, s'ho van passar molt bé i se'n van emportar una gran experiència. Amb ganes de tornar-hi l'any vinent. Enhorabona Eduard i a tot l'equip!