dimecres, 9 de novembre del 2016

VETERANS PALAU 3 – VETERANS LLÍVIA 0


ELS VETERANS GUANYEN DE NOU I FAN UNA PASSA ENDAVANT, EL NOU PROJECTE COMENÇA A AGAFAR FORMA

Important victòria dels nostres veterans davant l’equip revelació del campionat, i nou punts de nou possibles  amb nou gols a favor i cap en contra, en les darreres tres jornades, aviat sabrem on farà cap aquest equip, ja que els dos propers partits són claus, visita al camp de líder Artesa de Lleida i visita al municipal de Sant Roc del Balaguer, un equip fet per estar a dalt i que tenen los mateixos punts i dinàmica dels nostres veterans.

El Palau es presenta a l’important partit d’avui amb Ivan, Ramon Jové, Pere, Miquel Farnell, Jacint, Jordi, Paco, Joan, Vera, Pubill i Cortes, quedant a la banqueta Piqué, Ramón Jimenez,  Willy, Mayoral, Francis, Miki i Bertran.

Partit dominat de principi a fi per un gran i solvent Palau, que torna a fer gala de la seva seguretat defensiva, i que està construint l’equip des de darrere, amb un gran partit de nou del Miquel Farnell, i també l’aportació tècnica que dóna el disposar del Jacint Alsina en banda esquerra, després d’uns partits d’absència.

El Palau s’avança amb un gol del Jordi Baró al minut 13 i un altre del Pubill al minut 35 amb un bon cop de cap, tots dos gols de gran factura visual, i on de nou les errades per falta de punteria podria haver fet augmentar la renda de gols.

La segona part comença també molt bé, i al minut 50 el Jordi Baró, que avui sí, sembla que ha tornat el nostre jugador franquícia, després d’un començament de temporada molt decebedor, ha fet un gol de traca i mocador després de veure al porter visitant avançat.
Domini total del Palau, que de nou la falta de punteria, els ha condemnat a no augmentar la diferència de gols a favor.

El Llívia ho ha intentat en tot moment, però davant d’aquest gran Palau tan sols ha pogut resignar-se a tornar cap a casa amb la butxaca buida de punts.
Els nostres veterans ja són a prop d’on es mereixen estar, i cada cop les peces estan més encaixades, tot i les continues baixes que té l’equip.

Proper diumenge visita a camp del líder, els veterans d’Artesa de Lleida, que encara no coneixen la derrota, però que esperem la tastin aquest diumenge mateix.
Ara sí, això comença a tindre bona pinta i bon color, i està clar que ja ha arribat el moment de dir !!!Que poc que s’ho esperen!!! Força Veterans i Força Palau!!!!! 

Foto d'arxiu