dimecres, 5 d’agost del 2020

UN GRUP DE JOVES PARTICIPEN EN EL CAMP DE TREBALL "PALAU SCAPE VILLAGE: A LA RECERCA DE LA CLAU DEL PALAU"

Una dotzena de joves d'arreu de Catalunya participen del primer camp de treball organitzat al Palau d'Anglesola. Durant la primera quinzena d'agost viuen el "PALAU SCAPE VILLAGE: a la recerca de la clau del Palau". Això implica conèixer el patrimoni arquitectònic, social i cultural del poble, per realitzar-ne un joc final, que es realitzarà el dijous 13 d'agost al vespre, amb la participació dels veïns i veïnes del Palau d'Anglesola. El joc implica entrevistar veïns, recórrer el poble i mirar a fons els diferents indrets. És la tasca que estan fent la primera setmana, i que combinen amb un parell de projectes més: recuperar el camí de la banqueta que surt des del pont de Linyola direcció cap al Merlet i posar les rajoles del camí ignasià.

Diverses entitats donen suport i faciliten l'activitat del camp de treball, des del Casalet d'Estiu i els nois i noies del "Fet a jova", amb qui han compartit jocs i descobertes, fins als Amics del Camí, la cooperativa, la parròquia, la revista Avenç o els Amics de la Banqueta.

Els joves estan acompanyats per tres monitors de la cooperativa de lleure Quàlia. Un dels objectius és treballar la inclusió social i per això durant el camp de treball realitzen obres de teatre, xerrades, tallers... S'allotgen al pavelló poliesportiu i en totes les activitats realitzades tenen molta cura en seguir el protocol de lleure que s'ha establert davant la Covid 19