dimecres, 19 d’agost del 2020

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "TENIM UN COR PER A TU" DE MARTA GUBAU I MARIONA VISA

 Avui ha tingut lloc la presentació del llibre "Tenim un cor per a tu" amb la participació de la Marta Gubau i la Mariona Visa, les autores, l'Isidre Rodoreda, metge, la regidora de cultura, la Maite Teixidó i la col·laboració de l'Avenç.

El llibre explica l'experiència viscuda per l'autora, la Marta Gubau, després de patir un càncer i un transplantament de cor. La Marta, creu que la seva experiència pot ser d'utilitat per a altres persones i escriu: "el motiu principal que m'ha portat a voler explicar la meva història és bàsicament la intenció d'ajudar a sensibilitzar algú i animar-vos a fer-vos donants".

El llibre ha estat escrit conjuntament amb la Mariona Visa, professora i doctora en Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida i amiga personal de la Marta. Al llarg de dos anys han compartit el procés de redacció dels textos del llibre.

Els beneficis de la venda del llibre seran destinats a l'Institut Català d'Oncologia.

"Hi ha gent que agafa alguna malaltia greu al llarg de la vida. D’altres, n’agafen diverses. Jo les he agafat totes! I és que dec ser de mena egoista... tot per mi! Sóc irresistiblement atractiva per les malalties... He tastat quasi totes les seccions dels hospitals. Així i tot, penso que sóc afortunada, ho he anat superant. A finals del 2015 tot el meu cos va començar a fallar progressivament i es van anar esgotant les opcions de sobreviure. En aquest llibre explico com vaig poder optar a un trasplantament de cor, i com des d’aleshores puc gaudir d’una nova vida, amb la possibilitat de fer coses a les quals ja havia renunciat"

Felicitats, Marta i Mariona i moltes gràcies!

Enllaç a l'àlbum PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "TENIM UN COR PER A TU"