dimarts, 9 de desembre del 2014

AGENDA DEL PALAU D'ANGLESOLA PER AQUESTA SETMANA

DIMECRES, 10 DE DESEMBRE
A les 20h, a la sala d’actes del local sociocultural, 
l’Escola Arnau Berenguer, en col·laboració amb l’AMPA, convida a participar a la sessió de formació dins el programa “Créixer en família". Serà una sessió monogràfica a escollir entre els/les participants.


DIVENDRES, 12 DE DESEMBRE
A les 18h. i al pavelló poliesportiu, 
l’Associació de Dones del Palau organitza la celebració de Santa Llúcia i la col·lecta per a la Marató de TV3, amb berenar gratuït per a les associades i marits.
A continuació hi haurà una exhibició de BALLS DE SALÓ amb Màxim Garcia i Conxi Lara, 11 vegades campions d’Espanya, 12 vegades campions de Catalunya amb alumnes de la seva escola.



DISSABTE, 13 DE DESEMBRE
A les 10h, missa a l’Ermita de Santa Llúcia. 
En sortir, esmorzar popular davant de l’ermita.



DIUMENGE, 14 DE DESEMBRE
*DINAR DE NADAL a les 14h i al pavelló poliesportiu, 
la Penya del Barça organitza el 9è dinar de Nadal.
Menú adult: “Pica” (patates, olives i xoriço) + entremès + tall rodó amb gambes, bolets i patates + neules i torrons. Aigua, vi, coca-cola, taronjada, cava, cafè i licors. Preu: 15 €
Menú infantil: Patates, olives, xoriço, “ganxitos”+ macarrons + neules i torrons. Aigua, coca-cola i taronjada. Preu: 5 €

En aquest dinar hi assistirà el Sr. JOAN CASALS més conegut com l’Avi del Barça.Durant la festa tots els infants es podran fer un TATUATGE amb els colors del Barça i també hi haurà inflables.Després de dinar es farà el tradicional “CAGA TIÓ” (des de la Penya s’ha enviat una carta al Pare Noel convidant-lo a la festa). S’acabarà la festa amb el sorteig de REGALS.

Inscripcions: es poden comprar els tiquets al local de la Penya els dies de partit o bé a la botiga de l’Antoni Gou fins l’11 de desembre (no cal ser soci de la Penya).

*A les 16h, al camp de futbol,
partit entre el C.F. Palau i el C.F. Les Borges Blanques.