diumenge, 21 de desembre del 2014

VETERANS PALAU 2 – VETERANS ALMENAR 3

ELS VETERANS CONTINUEN AMB LA MALA RATXA DE RESULTATS

Nova derrota dels nostres veterans, davant d'un Almenar molt pràctic que amb cinc minuts fatídics han trencat un partit força igualat.
Els nostres veterans es presenten en quadre, onze jugadors i un sol recanvi a la banqueta, lesions, sancions  i compromisos familiars deixen a l'equip amb molt pocs efectius i sense defenses purs.
El Palau surt de la partida amb Caelles, Ramon Jové, Joan, Piqué, Paco, Miki, Jordi, Xavi Miquel, Eduard, Gerard i Ramón Jiménez. Amb el Txus com a únic recanvi.
El partit comença força igualat, però l'Almenar no és un equip qualsevol, és un equip veterà com el nostre, amb gent amb ofici, gent que no s'arronsa i amb un jugador en punta que marca les diferències en aquesta categoria.
El Palau ha d'estar molt atent en defensa, però les baixes del Pere, Santi, Nico, Poli o Felip, fan que jugadors poc acostumats als moviments defensius s'hagin de reciclar en defensa, amb el Joan de central es guanya molta sortida de pilota, però es perd creació al mig del camp, i amb el sistema defensiu d'un Almenar molt ordenat, és quasi impossible trobar forats.
Al minut 18 ens fan el primer, una jugada més que dubtosa de fora de joc, la pilota que cau a les botes del pitjor jugador amb el que has de competir, aquest que fa una obra d'art i gol d'alta qualitat en la definició, gol en contra amb jugada dubtosa igual que la jornada anterior i toca treballar i de valent, ja que avui no ens regalaran res.
El Palau es va a dalt, però perdem una peça clau al mig del camp, ja que el Jordi s'ha de posar de central, donat els problemes físics del Joan, que ha d'avançar la seva posició per buscar una posició menys exposada als moviments explosius.
El Palau té opcions de marcar, tant el Gerard, com el Miki o el Ramon Jiménez no acaben de perforar la porteria visitant, amb bones i clares ocasions que no arriben al fons de la xarxa. Al minut 38 hi ha un gol fantasma reclamat pels nostres veterans, però el àrbitre mal col·locat no aprecia gol, final de la primera part i el resultat més just hagués estat un empat.
La segona part comença també molt igualada, i el Palau busca la porteria des del primer minut, amb un Ramon Jiménez, que ha fet un desgast espectacular en el dia d'avui.
Al minut 61, una bona jugada d'atac i penal clar al Ramon Jiménez, el Joan Serrano és l'encarregat de xutar-lo, i com a bon especialista que és en aquestes jugades fa pujar l'empat al marcador.
El Palau que veu que si es pot, i se'n va a dalt amb tot, però això fan descuidar molt els moviments defensius, si tenim en compte el jugador franquícia que té el rival, i que l'Almenar no és Papa Noel, ens fan dos gols als minuts 64 i 69, deixant el partit vist per sentència.
L'Almenar ja ha fet la feina, els minuts restants es dediquen a intentar dormir el partit, amb una defensa molt ordenada i a la vegada expeditiva, que fan que es carreguin de targetes grogues.
El Palau no baixa els braços en cap moment, i amb una actitud guanyadora, ho intenta de totes la maneres possibles, oportunitats pel Gerard i el Ramon Jiménez, jugades de pilota aturada, però sense arribar a perforar la porteria visitant.
Al darrer minut el Jordi Baró fa el 2-3 definitiu, ja tard i sense temps de reacció, ja que de disposar d'una mica de temps més, i donat que l'Almenar ha jugat els darrers 8 minuts amb un home menys, potser hagués pogut arribar l'empat.
Res a dir, l'equip ho ha intentat de totes les maneres possibles,  s'han buidat físicament, però no hem pogut fer res més. Amb un rival més accessible amb aquesta aptitud segur que haguéssim guanyat, però amb tantes baixes i un rival del nivell de l'Almenar, poca cosa més es podia fer.
Ara toca descans per festes, i tornem al gener amb un desplaçament a Lleida, per jugar contra el veterans de Lleida, amb poc que recuperem efectius i amb aquesta aptitud , els bons resultats han de tornar, però si es vol continuar a dalt hem de tornar a sumar de tres en tres, o de cas contrari ens quedarem amb el grup de mitja taula, ja que la categoria s'ha comprimit i molt amb els darrers resultats.
Des dels veterans de Palau, desitgem a tots els nostres seguidors i rivals, bones festes, salut i bon any nou, tornarem al 2015 amb un any més però amb les mateixes ganes de gaudir de l'esport preferit dels grans del futbol del Palau.