diumenge, 14 de desembre del 2014

VETERANS MIRALCAMP 2 – VETERANS PALAU 1

NAUFRAGI DELS NOSTRES VETERANS A MIRALCAMP
Incomprensible derrota dels nostres veterans a Miralcamp, amb un partit molt estrany, on la intensitat local i la sort han tombat un Palau molt gris avui.

El Palau es presenta amb pocs efectius però amb suficients fitxes per treure un bon resultat a Miralcamp, el Palau surt de la partida amb Caelles, Ramon Jové, Poli, Piqué, Pere Corral, Joan, Jordi, Txus, Eduard, Gerard i Ramon Jiménez.
Els locals surten al cent per cent, i el Palau una mica relaxat, el partit tenia un alt ritme de joc, i el Palau no troba en cap moment forats per fer joc.

Amb uns locals hipermotivats i un Palau molt pla i amb poques idees, feien preveure un partit trampa, tal i com ha passat. Poc a poc el Palau comença a tocar, i el Ramon Jiménez que comença a buscar porta i a gaudir de les primeres ocasions. Al minut 17 falta lateral treta pel Joan Serrano, i al segon pal, cop de cap del Jordi Baró, que tot sol fa el 0-1.

El partit es posa de cara, i ara cal madurar i buscar el segon. Incomprensiblement el Miralcamp no és bé a dalt, tot el contrari, es tanca al seu camp, i posiciona a dos puntes molts ràpids a dalt, buscant la puntada llarga i la velocitat dels seus puntes, i la tàctica li dóna el seu fruit, ja que al minut 24, aconsegueix l'empat, una pilota llarga per banda dreta local, el punta en clar fora de joc, l'àrbit que no ho veu, i es planta sol davant del Caelles definint perfectament l'empat a un.

El Palau que agafa una "pàjara" monumental i en una errada defensiva ens fan el 2-1 al minut 30, a partir d'aquest moment és un vull però no puc, davant la intensitat local i l'apatia visitant, arribant a la mitja part amb aquest resultat.
La segona part és molt semblat a la primera, el Miralcamp es tanca al seu camp, el Palau posiciona tot l'equip amunt, però amb un reüll a les possibles contres, ja que el Miralcamp no ho molt clar, joc intens, pocs espais, intensitat 200 i buscar la velocitat dels puntes, el Palau ho intenta de totes les maneres possibles, però qualsevol jugada trenada acaba en falta, i no hi ha manera d'arribar amb claredat a la porteria local.

Les jugades a pilota aturada poden ser la clau, i el Joan es fa un fart de penjar pilotes, dos pilotes al pal una del Joan i altra del Jordi, refusos a dins de l'àrea, continuats sacades de córner, i res, el Miralcamp es troba molt còmode atrinxerat en la seva àrea, i buscant les contres, totes les contres són tallades per la nostra defensa, destacant una jugada de un contra un, que l'Albert Brufau resolt espectacularment.
Els minuts passen i el Palau és incapaç de perforar la porteria local, final del partit i ni que haguéssim jugat 90 minuts més, els hi fem un gol.

Resultat dolorós, ja que l'Aem amb la seva victòria avui ja marxa destacat a 6 punts del Palau i un partit menys, quedant com a clar favorit al títol, i el Palau queda a un grup d'equips que es repartiran les altres places d'honor, però sense possibilitats de títol, aquest grup és Artesa, Palau, Montoliu, Alcoletge i Tamarite separats entre tots per tres punts.

El proper diumenge ens visita un os amb totes les lletres, els Veterans d'Almenar, un equip que incomprensiblement ha estat en la part baixa de la classificació, però que porta 3 victòries consecutives, amb molts gols a favor, i que torna a presentar les seves credencials, ja que l'any passat va disputar la promoció d'ascens e inclús la final de copa, eliminant a dos equips de primera.

Aficionats, esperem el vostre recolzament el proper diumenge a les 10 de matí al Municipal de Sant Roc.