diumenge, 21 de desembre del 2014

DELS FOGONS A CASA TEVA AMB "A GUST"

Us compartim el reportatge que li han fet a l'Agustí Foguet, de l'establiment A gust del Palau d'Anglesola: Agustí et felicitem per la bona feina que fas!
Tot el reportatge sencer el podeu llegir a:
Al Palau d'Anglesola, i només a 3 minuts de Mollerussa, trobem un establiment especialitzat en menjars per endur i plats per encàrrec, que ja és un referent en el sector. Sota la denominació comercial "A GUST", l'establiment va obrir les seves portes fa 1 any de la mà de l'Agustí Foguet, que compta amb una trajectòria de més de 20 anys, en el sector de la restauració. 
L'Agustí va iniciar la seva carrera professional com a ajudant de cuina i posteriorment cap de partida, al restaurant del Castell del Remei, per continuar com a segon cap de cuina a l'Hotel del Monestir de les Avellanes, durant 4 anys. Després d'un petit parèntesi professional, va decidir embarcar-se en el seu projecte personal davant els fogons, en el seu establiment "A GUST", on plasma diàriament aquesta àmplia experiència i personalitat pròpia en l'elaboració de la diversa oferta culinària.