diumenge, 5 de maig del 2019

VETERANS PALAU 4 – VETERANOS TAMARITE DE LITERA 2

EL “BECARI” SENENT APAREIX PER FI, I EL PALAU GUANYA, AGAFANT AIRE, SORTINT DE POSICIONS DE DESCENS I EL MIRACLE ÉS POSSIBLE.

La primera final superada amb nota, bon partit dels nostres en un partit de caixa o faixa, i per fi el “Becari” Senent fa un recital de velocitat i definició portant els nostre Veterans a una victòria que val el seu pes en or.

El Palau es presenta davant la seva afició amb la següent alineació: Caelles, Poli, Piqué, Miquel Farnell, Felip,  Albert Mayoral, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluis, Jordi Sarret i Gerard, quedant a la banqueta  Jordi Huguet, Senent, Bertran, Carlos Cortés i Jacint.

Avui era guanyar o guanyar, i s’ha guanyat, tres punts que valen el seu pes en or, i ens donen unes petites esperances que si que es pot, el rival amb els deures fets, que no es jugava res, ha vingut al Municipal de Sant Roc amb l’artilleria justa, però amb jugadors de qualitat, el Palau ha sortit amb una marxa més i buscant un partit d’anada i tornada per desgastar al rival, i ha encertat de ple, el rival ha acabat mort físicament i el Palau l’ha superat en totes les facetes del partit, també s’ha de dir que l’equip espanyol no ha abaixat els braços en cap moment, i quan l’han tingut, no han perdonat.

Sacada de centre del Palau, desplaçament llarg del Miquel Farnell al Lluís que es planta sol davant el porter i li treu una gran mà al segon 20, que ja podia ser el 0-1.
El Palau que jugava a favor de vent, ha buscat un partit molt elèctric, amb anades i tornades constants, i exigint al rival a una dura prova física.

El Palau feia seu el control del partit, i ben aviat s’ha avançat al marcador, minut 6, bona jugada del Gerard, pilota a “la Roca” Mayoral, control dins de l’àrea, cop de cul per desfer-se del seu rival, i amb un xut ajustat fa el primer del partit 0-1, i també el primer de la temporada per “la Roca”.

Amb el resultat a favor el Palau que es troba molt a gust i aprofitant el vent a favor, fa transicions de pilota a l’espai, buscant sobretot a un hperactiu Lluís, que avui ha marcat diferències, portant de cap a mig Tamarite.

Amb el control del partit a les botes del “Kaiser” Joan Serrano, i amb el Jordi Baró demanant constant protagonisme, el Palau s’assemblava i molt al Palau campió de la temporada passada.

El Tamarite es defensa com pot, però deixant molts espais, que el Palau ha sabut aprofitar, però sempre tenint en compte que tenen dues puntes joves, ràpids i tècnics que ens poden matar a la primera que tinguin, però avui tenim a un Miquel que tanca la porta en tot moment, i un Piqué, que on no arriba el físic, arriba l’ofici, i el Tamarite que no troba cap escletxa on fer mal al Palau.

Primers canvis al Palau, i amb l’entrada del “becari” Senent, el Palau que ja jugava ràpidament, ara ja té qui pot trencar la defensa en línia dels visitants, un Senent que fins avui ha jugat sense confiança, i un cop agafada, ens ha portat directes a la victòria.

Minut 32, bona contra local, pilota pel Senent, que se’n va del seu marcador, i d’un gran xut envia la pilota per l’escaire, fent el 2-0.

Amb el marcador molt favorable, i vist els antecedents d’altres partits, on els nostres sempre fan figa, el Palau ha buscat el tercer i l’ha tingut uns quants cops, sobretot aprofitant els espais que hi havia en banda dreta, on el Poli era un punyal i sempre ha buscat l’espai i la centrada al l’àrea. Gran oportunitat en una jugada per banda dreta del Poli, cop de cap del Lluís i gran aturada del porter local al minut 37.

El Tamarite ho intentava també, però tot el joc per la banda esquerra nostra, on hi havia el Felip, i el Felip, és molt Felip, que ni quan hem jugat amb el vent en contra, passava l’aire, el vent s’aturava on el Felip trepitjava, partit per emmarcar del 4 del Palau.

Al minut 40 el Palau té el 3-0, i el Jordi Baró amb la porteria buida, i la pilota franca, li apareix un defensa del no-res i li treu la que podia ser la sentència del partit.

I ja se sap que qui perdona ho paga, i en la següent jugada ens munten una ràpida jugada d’atac, pilota al punt de penal, i rematada franca d’un davanter visitant que ens fa el 2-1 al minut 42, resultat amb què arribem al final de la primera part.

Estem on sempre, guanyant a la primera part, i arriba la segona, on no rasquem bola i ens ensorrem, per sort avui jugàvem amb avantatge, el rival no tenia canvis, i nosaltres sí, corrent molt, fent córrer al rival, administrant bé els canvis, tenint al Senent endollat, i “al Kaiser” On fire, això hauria d’anar bé.

El Palau tenia el control del partit, la pilota i la responsabilitat de no fallar, el rival a poc a poc anava perdent físic, i reculant, només els hi quedava el recurs de la pilota llarga, i aprofitar el vent a favor.

El Palau havia d’anar pel tercer, i aquest arriba al minut 56, jugada de tira línies entre el “Kaiser”, el “Bassa” pilota al Carlos Cortés, tot al primer toc i aquest que afusella al porter visitant, 3-1 i el sol que apareix al Municipal de Sant Roc, com si es fes un miracle.

Però som el Palau, i hem vingut a aquest món a patir, i al minut 63 ens munten una contra i ens fan el 3-2 en l’única arribada clara visitant a la segona part.

Apareixen de nou tots els fantasmes, però amb la diferència que el Palau avui si a la segona part està viu, i el rival està rebentat de tant córrer i de no disposar de canvis.

Amb el físic sota mínims i per tal de reduir espais, tiren la defensa un pèl endavant, el Palau que ho aprofita, i en una passada antològica del “Kaiser” al Poli que sortia del darrere, pilota dividida entre el Poli i el porter visitant, aquest que arriba a tocar la pilota per mil·límetres, i  li treu, pilota pel Senent en banda, se’n va del marcador i li fica al porter que havia recuperat la posició al pal curt, en un espai minúscul i impossible d’arribar, 4-2 i el partit coll avall al minut 70.

20 minuts pel davant, el rival mort física i mentalment, i el Palau que en vol més.

Amb el control del partit en mans dels nostres, el Palau ha pogut fer el cinquè a les botes de nou del Carlos Cortés i el Senent, però no ha estat possible, el rival literalment mort i demanant que això s’acabi aviat, i l’àrbitre que xiula el final al minut 93.

Amb aquest resultat recuperem la posició de promoció, fiquem amb descens al Torres de Segre que ha empatat avui amb el cuer Monzón, i el Golmés que ha fet saltar la sorpresa empatant a casa amb el Binèfar quedant un punt per sobre nostre i amb l’ombra del Palau cada cop més a prop.

Falten tres jornades, els nostres rivals jugaran encara tres partits, però nosaltres i el Torres de Segre només en jugarem dos, ja que ens falta descansar un partit, per tant sortim amb cert desavantatge, a sobre, els dos partits que ens resten són contra els dos equips que es juguen el campionat, així que a sobre de buscar un miracle, serem també els jutges de la lliga.

Propera setmana descansem, i el proper partit serà el diumenge 19 de Maig.
Diumenge 19 de Maig la data, el Municipal de Sant Roc el lloc, les 10 l’hora i el líder Veterans del Atlètic Segre el rival, a la primera volta no ens van guanyar, i nosaltres no podem perdre, per tant lluita de titans entre un líder que té la gloria a tocar a les mans i els nostres que tenen el fracàs tocant-li el cul.

Mai donis un equip del Palau per mort, Que poc que s’ho esperen!!!! Visca els nostres Veterans i Visca el Palau!!!!