dilluns, 20 de maig del 2019

VETERANS PALAU 1 – VETERANS ATLÈTIC SEGRE 5

SALTA LA SORPRESA I L’ATLÈTIC SEGRE GUANYA AL PALAU

Els nostres jugaven avui davant del líder de la categoria que es jugava el campionat, els nostres necessitaven la victòria per sortir del pou de la segona, els astres s’han alineat amb els visitants, que són pràcticament campions, perquè l´únic equip que li pot treure el campionat de lliga és els Veterans de la Bordeta, que curiosament reben als nostres Veterans el diumenge vinent, i on els nostres són de nou clars favorits.
El Palau es presenta davant la seva afició amb la següent alineació: Caelles, Poli, Piqué, Pere, Felip,  Senent, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Jordi Sarret i Gerard, quedant a la banqueta  Jordi Huguet, Jacint, Xavi Beltran, Carles Cortés, Albert Mayoral i Ramon Jiménez .
Partit complicat pels nostres Veterans en el dia d’avui, on la lliga i el descens estaven en joc, els nostres favorits, si prenem com a referència el partit d’anada, on els nostres van ser molt superiors al líder, tot i empatar i fallar un penal, i un partit que es preveia molt igualat.
I així ha estat, almenys a la primera part, on els nostres han jugat millor, però els visitants s’han avançat al minut 11, en una jugada més que dubtosa de fora de joc, però això sí amb una gran definició del seu davanter franquícia, que amb gran qualitat ha definit davant un Caelles que poc o res ha pogut fer.
Però el Palau ha jugat els seus millors minuts del campionat aquest diumenge, ben posicionat, combinant, amb superioritat en el físic, i en l’un contra un, el rival també molt ben posicionat, però sense poder superar la teranyina dels nostres, on avui el “Kaiser” Joan Serrano, els Jordis Baró i Sarret, han demostrat que aquest equip, té molt i molt futbol tot i la inexplicable i dolenta classificació.
El Palau arriba amb perill a l’àrea visitant, amb un Gerard espectacular, en el joc de cara, i un Lluís i un Senent que eren un malson per les bandes, i que tan sols eren aturats amb reiterades faltes.
El rival molt nerviós pel bon joc local, amb contínues protestes i discussions entre ells, i els nostres que anaven per feina per poder igualar el marcador.
El Palau molt superior a les àrees, sobretot en el joc aeri, dos cops de cap del Jordi Baró que surten llepant la creueta de la seva porteria i un altre cop de cap del Poli amb una espectacular aturada del seu porter, feien merèixer l’empat e inclús capgirar el marcador, els visitants, també s’ha de dir, han fet un pal en la segona arribada a l’àrea dels nostres, amb avantatge visitant arribem a la mitja part.
La segona no ha estat tan bé com la primera, els nostres se’ls hi han capgirat els astres en contra, i al minut 50 ens han fet el 0-2 amb un desafortunat refús del Pere que s’ha fet sense voler un gol en pròpia porta.
Amb el 0-2 els nostres que ja tenien el camí de com fer la remuntada, ja que al partit d’anada els hi vam remuntar, i ho sabíem fer, però no, els nostres amb el marcador en contra, se’n van massa amunt descuidant la defensa, i ens fan el 0-3 en un xut de quasi el mig del camp, veien la posició avançada del Caelles.
Amb el 0-3, s’ha acabat el partit, i més quan dos minuts després, concretament al minut 78, ens han fet el 0-4.
Però el Palau continuava sent molt superior en el joc aeri a les àrees, i en una falta lateral treta magistralment pel nostre “Kàiser” Joan Serrano, cop de cap impecable del Carlos Cortès i aquest que fa l’1-4 al minut 85.
A les acaballes, penal a favor dels visitants i el definitiu 1-5.
Massa càstig pels nostres, i un rival que serà campió, però que no ha estat tant i tant superior com diu el resultat, al Palau li ha faltat que el 0-1 se li fes més llarg a la segona part, perquè els visitants han demostrat que tenen una gran qualitat tècnica, però que com equip no li arriba a la sola de la sabata als nostres, la paraula equip vol dir tots, i el rival semblava que cada un fes la guerra per la seva banda, tot i això felicitar al rival pel seu més que possible campionat, però que seran campions perquè els nostres guanyaran a La Bordeta, perquè a ells els hi espera un os, però un os dur de pelar, el pitjor rival pel seu joc, compte amb el Torres de Segre, ja ho veurem la setmana que ve.
La propera jornada darrer partit dels nostres, no sé com anirà la cosa, però per mi aquest equip sempre és favorit davant qualsevol rival, i diumenge som favorits, tot i la nostra classificació, igual, inclús guanyant ens anem a segona, però tant se val, ja tornarem l’any vinent per la porta gran i amb un nou campionat, els Veterans del Palau, són, seran i continuaran sent, el millor equip del món.
Pròxim diumenge darrer partit de la temporada, 26 de Maig la data, el Municipal de la Bordeta el lloc, les 9 l’hora, i els Veterans de la Bordeta el rival.
Que poc que s’ho esperen!!!! Visca el Palau i Visca els nostres Veterans!!!!