diumenge, 28 de maig del 2017

L'ASSOCIACIÓ DE DONES DE SORTIDA A VILA-SANA

Us compartim des de l'Associació de Dones:
El  dilluns  22  de maig, l'Associació  de  Dones  del Palau d'Anglesola  vam  fer  una  sortida al poble veí de Vila-Sana.
A l'arribada ens  van ensenyar el CIM, Centre d´Immersió de Vila-Sana, una visita guiada per l´alcalde  del  mateix  municipi, Joan  Sangrà.  
El CIM de Vila-sana és el primer de Catalunya que té com a principal atractiu una pantalla corba de 10 metres per 2 d'alçada amb tres projectors i un sistema d'audio envoltant que permet als  espectadors posar-se dins de les projeccions.
Vam veure “La pel·lícula de l’Estany”  a vista d'ocell. Una producció audiovisual de 14 minuts filmada en 4k. Amb una banda sonora creada expressament per submergir-se en el paisatge de l'Estany, promocionat així els atractius naturals de la zona.
A la sortida, el Sr. Josep Mª Pujol (propietari de la Casa Vella) i la Sra. Lorena Jurado (Presidenta de la Cofradia de la Virgen de la Cabeza) ens van mostrar i explicar tots els detalls de l’Ermita  i del petit però molt bonic museu que té la Casa Vella. Sens dubte, la casa més important  per el poble de Vila-Sana.
L’Ermita és molt maca i està dedicada a la Virgen de la Cabeza, una imatge portada des d’Andujar per la Duquesa de Sessa Teresa de Cardona.
Donem les gràcies a l´Ajuntament de Vila-Sana, al Sr. Josep Mª i a la Sra. Lorena per l’amabilitat  i la  predisposició  que  heu tingut  amb  l’Associació.
Per acabar la tarda tan magnífica ens vam dirigir a la sortida del poble, on hi ha un plataner centenari junt amb una arbreda, on vam fer un petit refrigeri abans de tornar cap a casa.

Enllaç per veure les fotografies:
https://goo.gl/photos/hh4ZCAEKooynGhhq8