dimecres, 10 de maig del 2017

BENVINGUTS A PAGÈS AMB FORMATGES CAMPS I RAMON NABAU/VILA-HORTS

Arriba la 2a de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. 
Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

Hi ha explotacions arreu del territori català  i s’hi podran veure sectors tan diferents com cellers, molins d’oli, cultiu de plantes aromàtiques, horta, fruita, cervesa artesanal, granges de vedells, conills o gallines, famílies dedicades al pastoreig, apicultura, formatgeries, pescadors, etc.

Al Pla d’Urgell, a finals d’abril ja s’hi han apuntat 3 explotacions agràries (Cor de Fruita, Formatges Camps i Ramon Nabau/Vila-Horts), 2 restaurants (La Guspira i L’Estoneta Sala Boss), 2 allotjaments (Casa Olivé i Teuleria de Linyola) i 2 activitats complementàries que permetran conèixer què va implicar per al territori la construcció dels Canals d’Urgell i descobrir la finca d’agricultura ecològica de Cal Valls.

Endavant per a participar en la iniciativa a Formatges Camps i Ramon Nabau/Vila-Horts!

A través del web www.benvingutsapages.cat es pot consultar la informació, horaris, localització i  coordenades de totes les cases de pagès que oferiran visites gratuïtes.