diumenge, 24 de gener del 2016

FELICITEM AL J. MIQUEL SERRANO DE "ASS PLUS": PRIMERA EMPRESA A LLEIDA AMB CERTIFICACIÓ D'EXPERT EN PROTECCIÓ DE DADES

http://assplus.org/ca/

ASS PLUS, primera entitat a Lleida amb CERTIFICACIÓ d’E.P.D. EXPERT EN PROTECCIÓ DE DADES per l'ApCpD (Associació Professional deConsultors en Protecció de Dades).

La Certificació com Expert en Protecció de Dades (E.P.D.), neix de la necessitat de dotar d’eines als diferents professionals que ofereixen serveis en matèria de protecció de dades de caràcter personal, tan internament a les empreses, com de forma externa per poder certificar els seus treballs.

Lamentablement existeixen moltes persones i organitzacions que ofereixen serveis en matèria de protecció de dades, de forma molt poc professional, amb gran desconeixement de la legislació, aplicant tècniques comercials de dubtosa legalitat i que en general deixen en una precària situació d’acord a les exigències de la normativa en protecció de dades als responsables de fitxers.

Per aquest motiu aquesta Certificació E.P.D. atorgada per l’Associació professional de Consultors en Protecció de Dades  (ApCpD), dotarà dels més alts estàndards teòrics/pràctics a les empreses i consultors certificats, garantint una praxis i professionalitat per la prestació de serveis en Protecció de Dades.

 http://apcpd.es/1/entidades_certificadas_e_p_d_972247.html