dimecres, 6 de gener del 2016

ELS REIS D'ORIENT ARRIBEN AL PALAU D'ANGLESOLA

Molt puntuals i amb fred de neu a la muntanya, els Reixos van arribar al Palau. Això sí, primer van fer una parada d'allò més màgica a la Residència Ca La Cileta.

Tot seguit, van anar baixant amb el "pip, pip d'alegria" dels tractors pel carrer Sant Josep fins a la Plaça de l'Església, amb unes carrosses d'allò més boniques i decorades amb els coneguts Winnie The Pooh, les Tres Bessones i la súper sol·licitada d'aquest any, la Patrulla Canina. Acompanyades, com no, de les carrosses carregades de paquets amb noms, adreça d'on s'han de portar, ruta que faran, un pedal de bicicleta sortint.... per a tots, emoció per saber si ens portaran allò que vam demanar.

Amb una arribada molt esperada van ser rebuts, per petits i grans amb molta il·lusió, a l'Ajuntament per l'alcaldessa que primer els hi va donar la benvinguda al Palau.
Després, Ses Majestats, van dir unes paraules amb l'esperança que durant la nit anirien passant per totes les cases i que estiguessin ben atents.

Però, abans de començar la ruta i entre fotografies i petons, no van marxar sense passar per l'església a adorar al petit Jesús, naixement que aquests dies hem celebrat, i que amb la seva visita magnifica que realment són màgics.  

Donem les gràcies a l'organització i a tot l'equip de joves que han ajudat als Reixos a poder fer tota la feina de preparar, coordinar i repartir els regals.
Que passeu una molt bona diada de Reixos! Ja només ens quedar menjar el Tortell i no tenir la sort de què ens surti la fava.