diumenge, 24 de gener del 2016

VETERANS ROSSELLÓ 4 – VETERANS PALAU 3

GRAN PARTIT I DERROTA, TASTANT LA PRÒPIA MEDICINA

Gran partit el vist avui a Rosselló pel poc públic assistent, partit de tu a tu, alternança en el marcador, emoció i al final ha sortit creu, com de costum.
El Palau arriba a Rosselló amb l'equip quasi al complert, cosa estranya els darrers partits, amb poques baixes i tres jugadors a la banqueta.

El Palau surt de la partida amb Caelles, Pere, Poli, Piqué, Felip, Jordi, Joan, Txus, Lluís, Gerard i Pubill, quedant a la banqueta el Ramon Jové, Paco i Miki.
El Rosselló ha demostrat durant tot el partit el perquè de la seva classificació, un equip molt complert, una defensa amb molta talla, un mig del camp molt tocador i una davantera molt ràpida, tot això amb una mitja d'edat molt baixa, i volent jugar en tot moment de tu a tu.

El Palau, ben posicionat, amb un camp molt gran, que donaven molts espais, i on avui hem errat en la pilota aturada, una de les nostres especialitats.
El primer gol arriba al minut 12, una falta lateral al segon pal, el lateral que entra trencant el fora de joc, creuant la pilota i fent el primer.
El Palau s'ha ficat les piles i ben aviat han empatat, també a la sortida d’una falta lateral, pilota refusada fora l'àrea, el Txus que l'engalta, i el Gerard de cap i desviant la trajectòria de la pilota fa l'empat al minut 16.

El partit era molt igualat, i els dos equips buscaven avançar-se en el marcador, però és el Palau qui colpeja primer, una molt bona contra iniciada pel Joan, pilota a l'extrem, el Lluís se'n va de tots, centrada de la mort i el Txus que fa el 1-2 al minut 24.
El Palau a partir d'aquest moment ha buscat el tercer i ha tingut bones oportunitats, però l'empat ha arribat al minut 38, un córner ben tret, i cop de cap impecable del seu davanter centre al minut 38.
El 3-2 ha arribat al pitjor moment, minut 45, falta lateral al segon pal, i ens fan la mateixa del primer gol amb el mateix protagonista, però aquest com amb un xic de sort, ja que la pilota ha tocat el pal i el rebot li ha tocat al mateix jugador deixant al Rosselló amb el marcador franc al final de la primera part.

La segona part comença amb un Palau que busca l'empat i ben aviat fa el primer avís, amb una bona jugada d'atac, que el Txus envia la pilota al pal, el que podia ser l'empat al minut 50.
El Palau comença a dominar i el Rosselló no troba on fer mal, amb una defensa molt concentrada i segura, i el Jordi comença a entrar en joc, cosa que l'equip agraeix i molt.

Al minut 70 arriba l'empat a tres, amb una gran jugada dins de l'àrea del Pubill, que resolt amb gran classe, el Palau ja té l'empat i ara cal anar pel quart.
El Palau ha lluitat fins a la extenuació, ha corregut el que no està escrit, però primer l'àrbitre, al no expulsar al darrer home del Rosselló, quan el Gerard encarava porta sol, després la mala sort, ja que un gran xut del Jordi ha tocat al Miki quan anava dins, i després, que la sort fa temps que ens han deixat en l'oblit, el Rosselló ha fet el 4-3 definitiu al minut 79, amb un gran xut del seu davanter centre des de la frontal de l'àrea.

El Palau ho ha intentat, però com sempre hem perdut d'un gol, i els rivals han celebrat la victòria, davant un equip que com sempre ha estat igual o millor que el seu contrari, que ha jugat com mai i ha perdut com sempre, nova derrota per la mínima amb els quatre primers classificats, una pena, perquè aquest equip mereix estar molt més amunt.

El proper diumenge desplaçament a Bellpuig, un equip que no se'ns dóna gens bé, i on segur que patirem de valent.
La segona volta comença el proper diumenge, i ara sí, ja no podem tornar a fallar, 14 punts en una volta són molt pocs, i podem i devem canviar la història.

Ara sí, la propera crònica ha de ser de victòria, sí o sí, a per totes a la segona volta, som el Palau, i això no pot parar, som-hi avis, som-hi veterans !!!!Que poc que s'ho esperen!!!