divendres, 25 de març del 2016

S'OBRE EL TERMINI PER VOTAR LA SEU VELLA COM A MONUMENT FAVORIT DELS CATALANS

Les revistes ‘Descobrir’ i ‘Sàpiens’ han organitzat un concurs popular en què els catalans poden votar a través del web http://monumentfavorit.descobrir.cat./ pel seu monument favorit, entre 10 elements patrimonials seleccionats per una comissió d'experts formada per historiadors i historiadors de l'art, entre els quals hi figura el Turó de la Seu Vella. 

El concurs per triar el monument favorit dels catalans ja s'ha posat en marxa i en una primera fase, que s’allarga fins al 30 de març, es pot votar qualsevol dels 10 monuments finalistes, i els dos elements de patrimoni que obtinguin menys vots quedaran eliminats.

Els 10 monuments finalistes són: l'amfiteatre romà de Tarragona, el jaciment d'Empúries, l'església de Sant Climent de Taüll i el romànic de la Vall de Boí, el monestir de Santes Creus, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el castell de Miravet, el Palau de la Música Catalana, el Turó de la Seu Vella de Lleida, la Sagrada Família i el call jueu de Girona.

Per a veure la Dinàmica del concurs, us adjuntem el link de la pàgina web de la Paeria de Lleida:
http://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=24988&Dia=16&Mes=3&Any=2016&IdDepartament=-1&TextCerca=&Consulta=True&PaginaAnterior=/cat/ajuntament/noticies.asp&Pagina=1