dilluns, 14 de març del 2016

CELEBRACIÓ MISSA DE QUARESMA AMB ELS NENS I NENES DE LA CATEQUESI

Imatges a: https://goo.gl/photos/MnWASk1BJdAne8kHA

 Us compartim des del Grup de la Catequesi:
El passat diumenge, 21 de febrer, els nens i nenes de la catequesi van celebrar la missa de Quaresma.
Aquesta vegada, amb els infants es van presentar Les Obres de Misericòrdia.

Des del dia 8 de desembre de 2015 fins al 20 de novembre de 2016, el Papa Francesc ens ha convidat a celebrar l'Any Jubileu de la Misericòrdia. És per aquest motiu, que prèviament a la catequesi i després a la missa es va voler explicar que són les obres de misericòrdia, quines són i com les podem posar en pràctica petits i grans des de tots els àmbits del nostre dia a dia: a l'escola, amb els amics, amb la família, a la feina, amb la gent que coneixem....

Es van anar explicant les 14 Obres de Misericòrdia - les espiritiuals i les corporals - a mesura que també feien aportacions amb els cors i les mans de que procurarien portar a terme durant aquests dies de Quaresma.

Ara, ja tenim a la cantonada, l'arribada de la Setmana Santa, aquest any coincidint amb Sant Josep, l'inici de la primavera, les vacances escolars, les escapades a la muntanya.... però, no ens poderm oblidar que podem celebrar i viure que Jesús mort i ressuscita des de qualsevol lloc. Les Obres de Misericòrdia, comencen des d'un mateix.

Bona Setmana Santa a tothom!