dimarts, 15 de març del 2016

VETERANS MIRALCAMP 0 - VETERANS PALAU 3

VETERANS MIRALCAMP 0 – VETERANS PALAU 3

Èpica veterana a Miralcamp, som del Palau!

Que poc que s’ho esperaven els amics de Miralcamp quan va veure arribar al Municipal de Miralcamp tant sols onze veterans, que poc que s’ho esperaven quan al minut 55 el Palau jugava amb 10 i que poc que s’ho esperaven quan al minut 65 el Palau jugava amb 9, ja ho diuen, si jugues contra els veterans del Palau, !!!Que poc que t’ho esperes!!!

El Palau arriba a Miralcamp en quadre, onze homes i el Pere que ha de marxar a la mitja part. El Palau surt amb Caelles, Pere, Poli, Piqué, Felip, Bibi, Joan Serrano, Jordi Baró, Jacint, Miki i Gerard. A la banqueta la farmaciola i les ampolles d’aigua.

El Palau se li presenta una oportunitat d’or en la seva visita a Miralcamp, un equip que es troba al fons de la classificació, i per tant oportunitat de puntuar fora, però ull viu, ja que ells ens van empatar a la primera volta.

El Palau surt a marcar aviat, ja que la segona part es preveu jugar amb 10, perquè el Pere ha de marxar, i cal avançar-se i després defensar el resultat.

Palau surt a totes i al minut 2 ja tenim la primera clara en una pilota llarga que el porter li treu l'un contra un al Miki, la cosa comença bé, però sembla, com cada diumenge, on el porter rival és el jugador més destacat. I prou que ho és, li treu una altra al Miki, una al Gerard i un altra al Bibi.

El Palau domina completament el partit i el Miralcamp es defensa com pot, però sense arribar amb perill davant la ferma defensa del Palau.
Noves oportunitats del Miki, un cop de cap del Poli, i un parell de bons xuts llunyans del Jordi, però el marcador és inamovible i la cosa es comença a complicar, final de la primera part i pinten bastos.

Se li diu al Pere que aguanti deu minutets i així és, el Palau torna a sortir a totes i al minut 53 arriba el primer.

Bona pressió per banda esquerra d’un Felip “colossal”, recuperació de pilota, passada al Joan, aquest que veu la desmarcada del Jordi i amb una sang freda digna d’un assassí en sèrie, deixa al porter assentat al terra, fent el primer.

El Pere marxa i ara juguem amb 10. Passa enrere del Palau i ja vindran, cal tocar i triangular, i d’això s’encarreguen un Joan en plan director d’orquestra i un Jordi fent d’actor principal del partit.

Però som el Palau i cal patir un xic més, el Miki sent una punxada a la cama i ha deixat l’equip amb 9 durant la mitja hora que encara resta.

El Miralcamp que se’n va a dalt amb tot, i el Palau ben tancadet i ja vindreu, que nosaltres anem pel davant.

El Miralcamp insisteix, però el bon treball defensiu de l’equip, fa que el Caelles no hagi d’intervindre en cap jugada destacada, ja que tot eren xuts llunyans, ja que els nostres veterans han trobat la formula màgica de no rebre cap gol.

El Miki no se’n pot estar de patir fora del camp i entra als darrers minuts, per almenys fixar una marca. El Miralcamp deixa molts forats i el Palau a la contra pot matar el partit.

I és després d’una contra que el Palau té un corner a favor, el Jacint que va a cama canviada i veu que el porter defensa lluny la ratlla de gol, aprofitant el seu exquisit toc de pilota el Jacint que treu el córner directe, el porter que ha de fer una passa endarrere i la pilota que entra, tot i que la treu perquè el Jordi la faci arribar al fons de la xarxa, els medis donen el gol al Jordi, però a la “moviola” del Estudio Estadio es veu que el gol és del Jacint 0-2 al minut 81 i el partit és dat i beneït.

Però el Palau no en té prou i al minut 85 el Bibi fa el definitiu 0-3 amb una bona contra i després de desfer-se de fins a 3 jugadors dins de l’àrea, final del partit i 12 de 15 punts aconseguits en aquesta segona volta, una molt bona ratxa en la que el treball defensiu de l’equip és clau, ja que tant sols hem rebut 1 gol en cinc partits.

El proper diumenge visita del Torres de Segre al municipal de Sant Roc, en un partit ajornat per les pluges.

Gran partit dels nostres veterans, que amb un equip sota mínims està traient el resultats endavant amb molta solvència.

Doncs ja ho sabeu, diumenge gran partit contra un rival directe per estar a prop dels llocs nobles de la classificació. Que passi el següent!!! Que poc que s’ho esperen!!!! Força veterans!!! Jo sóc de Palau, de Palau!!!!!