divendres, 26 de febrer del 2016

EN PERE TRILLA PRESENTA, A ALACANT, EL SEU LLIBRE "100 PALABRAS ESENCIALES PARA TU EMBARAZO"

Divendres, 26 de febrer, a la Sala d'Àmbit Cultural del Corte Inglés d'Alacant ha tingut lloc la presentació del llibre "100 palabras esenciales para tu embarazo. Todo lo que debes saber sobre la gestación, el parto y el posparto", escrit pel Pere Trilla Nabau i el Dr. José Luís Serrano, pediatra especialitzat en neonatologia.

En Pere Trilla, nascut al Palau d'Anglesola l'any 1976, llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Granada, treballa com a corrector i coordinador de projectes editorials. 
La seva experiència durant l'embaràs i part dels seus deu nebots i, sobre tot, de les seves dues filles, el va portar a participar en aquest projecte juntament amb el Dr. Serrano. L'embaràs és una vivència única i que canvia la nostra vida per sempre. Una vivència en la qual apareixen dubtes, temors, preguntes, que el llibre vol respondre mitjançant el coneixement i la sensibilitat necessària en un tema tan important.

El llibre està editat per Ediciones Lectio. En podeu fer un tast en l'enllaç següent: "100 palabras esenciales para tu embarazo"
Felicitats, Pere!
Felicitats, família Trilla Nabau!