diumenge, 14 de febrer del 2016

EN ROGER ESPINET, EN PLENA TEMPORADA DE CARRERES D'ESQUÍ

Durant el gener, el Roger Espinet, a través del CAEI (Club Aranès d'Espòrts d'Iuèrn) va participar a la Fouleé Blanche, que és una carrera internacional de llarga distància. 
A la carrera de dissabte, 16 de gener, de 10km va acabar en 5a posició tot i estar amb febre i malalt.
El diumenge, 17 de gener, a la cursa de 21km va poder acabar el 15è, un resultat força bo pel nivell de la carrera i que continuava malalt.

No acabant de curar el constipat i continuant malalt, el Roger, va desplaçar-se finalment al Campionat de França, una cursa amb molt de nivell.
El primer dia a l'esprint va obtenir una 45a posició. El dissabte als 10km clàssic, va haver d'acabar abandonant per problemes de respiració a causa del constipat. Però, el diumenge va ser la sorpresa. Tot i no haver estat bé els dos dies anteriors, va fer una bona cursa tot i que no era al seu millor nivell.

Després durant la primera setmana de febrer, el Roger va continuar la temporada, estant a la Vall d'Aran fent un stage amb la Federació Espanyola. 
Als 15km skating de la 37a Marxa Beret va arribar a l'esprint disputant el 1r lloc però acabant 2n en la categoria. 
Als 21km de la 37a Marxa Beret li va sortir una bona cursa però va tenir problemes tècnics amb els esquis i finalment, va aconseguir arribar, en una molt bona 7a posició.
Molta sort, Roger, et seguirem a les pistes!