dimecres, 26 de novembre del 2014

EDU MARCH, PARTIT 300 COM A ENTRENADOR DEL U.E.TÀRREGA

Compartim aquesta notícia del facebook de la Unió Esportiva Tàrrega: https://www.facebook.com/unioesportiva.tarrega

Tàrrega 24-11-14
El tècnic de la U.E. Tàrrega Edu March ha complert el partit número 300 com a entrenador del quadre targarí en el partit Sant Ildefons – UE. Tàrrega del passat diumenge.

Edu March va arribar a la UE. Tàrrega la temporada 2006/2007 provinent del juvenil de la UE Lleida de la Divisió d’Honor i des de les hores ja son 9 les temporades consecutives al cap davant de la UE. Tàrrega del tècnic de El Palau d’Anglesola Sense cap mena de dubte Edu March està establin tot un rècord a la U.E. Tàrrega ja que cap més altre entrenador del quadre targarí ha estat tantes temporades consecutives al front de l’equip blaugrana. No més el tècnic Andreu Esquerda recentment traspassat( EPD) hi va ser deu temporades però en dues etapes, però seguides Edu March és l’únic.

D’aquests 300 partits en els que Edu March ha dirigit fins ara al quadre targarí 123 han estat victòries, 76 empats i 101 derrotes. En tot aquest temps Edu March s’ha mostrat totalment integrat a la filosofia del Club, de no estirar més la manega que el braç, d’aquí que s’hagi guanyat l’estima de tot hom, des dels estaments del Club, els aficionats i dels jugadors amb la qual cosa ha aconseguit sempre tenir uns equips força competitius, lluitant cada temporada per estar entre els millors, amb pressupostos molt baixos en comparació amb altres equips de la categoria.

En tot cas i filant molt prim Edu March encara li queda però, l’assignatura pendent de retornar l’equip a la Tercera Divisió, però també és cert i en honor a la veritat, es que cada temporada deixa l’equip en zones més que satisfactòries. Per tot plegat no es estrany que Edu March compleixi aquesta efemeride