dimarts, 18 de novembre del 2014

ÀLEX GALDEANO: “El món no és com el veus, sinó com el vols veure”

“El món no és com el veus, sinó com el vols veure”, ha estat l’última frase d’una història intensa, profunda, personal, professional i sobretot vital.

L’Associació de dones, ha celebrat avui dimecres 18 de novembre, la conferència “La Malaltia: Una Visió Diferent", a càrrec del Sr. Àlex Galdeano Bonel, economista i director financer de Sage.

L’Àlex Galdeano en ha explicat que tot té un per què a la vida, que res és per casualitat i al 2010 va tocar el cel, al ser ascendit a l’empresa, però tocà l’infern al manifestar-se-li una malaltia que li produïa visió doble (síndrome seno silente). 

Va recórrer un llarg camí, de negació de la malaltia, de ràbia en la seva acceptació, de resignació i com que a ell li agrada la muntanya, tot cim té un descens i va començar a descobrir una esperança de curació i va fer algunes promeses que li han donat forces i sentit a la seva recuperació de 636 dies que l’han portat a voler transmetre que l’actitud front al que et presenta la vida, et pot portar a ser més feliç.