divendres, 7 de novembre del 2014

DEMÀ ARRIBA LA BOIRA AL PALAU: Km 0 BOIRA

La nova botiga de la Irene Barón obrirà portes demà dissabte a dos quarts de nou del matí. Fins a les 8 de la tarda podeu passar a descobrir els productes que ofereix aquest nou establiment. Productes que duen la marca de proximitat, km0, són artesans, fets a mà per petits productors, alguns ecològics, d'altres amb un valor social afegit en la seva producció. És un comerç alternatiu, de qualitat. 

A partir de demà podràs descobrir en aquest petit indret què és l'Aigua de Boira (element sorpresa), podràs degustar la Cervesa Boira, comprar llegums a granel, adquirir exemplars de la nostra revista Avenç, samarretes de "em plau el Palau", el CD del músic local Miquel Matamoros, informar-te sobre allotjaments rurals de les 6 comarques de la Plana, descobrir vins de qualitat de cellers singulars... 

En aquesta aposta pels articles del Segrià, l'Urgell, les Garrigues, la Segarra, la Noguera i el Pla, també hi ha pizzes, embotits, pa i brioixeria, vermut, ginebra, llet i iogurts... I evidentment també es pot seguir adquirint el tradicional Sabó-Nature de la creadora palauanglesolina.