divendres, 20 d’octubre del 2017

XERRADA "LA CLAU DE L'OPTIMISME" A CÀRREC DEL JOSEP Mª QUEROL

El dimecres 4 d'octubre,  l'Associació de Dones va organitzar una xerrada amb el tema “La clau de l'optimisme “ a càrrec del Josep Mª Querol Sanahuja, terapeuta de medicina natural i monitor de risoteràpia.

L’optimisme és una força molt potent, capaç d’influir de manera positiva en tots els àmbits de la nostra vida. Per això, aprendre a sentir i pensar en positiu és una inversió summament profitosa, que multiplica les possibilitats de viure sans i feliços.

Passos per ser optimista:
- Fer exercici cada dia per augmenta les hormones de la felicitat.

- Millorar la salut digestiva amb una bona alimentació natural. Si cuiden el nostre menú  diari guanyarem autoestima i si a més procurem incorporar aliments que indueixen a produir serotonina, el nostre optimisme creixerà.

Tant el que mengen com el que deixem de menjar, té una connexió directa amb el nostre estat d'ànim. Necessitem aliments rics en carotenoides i carbohidrats rics en fibra per pujar-nos la moral: pomes, ametlles, nous, lactis……

- Gestionar les cinc emocions: la por, la alegria, la ràbia, la tristesa i la mania.

- Eines terapèutiques per gestionar el perdó i l'acceptació. Ens recomana llegir el llibre “El Genio en sus genes” de l'autor Dr.Dawson Church que ofereix una mirada sobre com les nostres creences, pensaments i emocions impacten en tots els aspectes del nostre ésser. S'ha vist que cada pensament irradia ones per tot el cos, que afecten al cervell, als sistemes immunitaris i hormonals.

- Solidaritat.
- Passió per la vida.

Donem les gràcies al Josep Mª per la seva professionalitat i tota la informació què ens ha donat en aquesta xerrada facilitant-nos el camí cap a l'optimisme.