VETERANS PALAU 7 – VETERANS LATINOS-GARDENY 0

CIUTADANS DEL PALAU, ELS VETERANS JA SÓN AQUÍ!

Golejada d’escàndol, un gran futbol i els veterans que diuen, ja som aquí, hem vingut per lluitar amb els de dalt
El Palau es presenta amb amb la següent alineació: Caelles, Poli, Piqué, Miquel Farnell, Jacint, Xavier Montserrat, Joe, Joan, Jordi, Antonio Vera i Mayoral, quedant a la banqueta Bertran, Miki, Lluis, Ramon Jiménez i Jonny, .

Visita dels Veterans Latino-Gardeny, un equip farcit de jugadors sud-americans, que tant malament se’ns dona els darrers anys, pel seu joc de combinació, lent i que per estones ens treu de polleguera, però avui tot ha estat diferent, un terreny de joc ràpid, un equip endollat des del primer minut, i una tàctica suïcida del fora de joc per part dels visitants, no han donat opció a un equip foraster que ha estat superat des del primer minut.

Els nostres veterans surten amb una marxa més, amb un Xavier Montserrat que feia molt mal a les contres i un Antonio Vera amb la canya sempre a punt, primeres aproximacions i arriba el primer, sacada de corner del nostre president Jacint Alsina, pilota al segon pal, cop de cap del Poli el porter que refusa la pilota i el Joe que l’espeny al fons de la xarxa, 1-0 al minut 8.

Noves aproximacions i contres, amb unes bandes molt actives on avui el Poli i el Jacint han donat molta profunditat incorporant-se a l’atac contínuament, el partit era un atac i gol, i l’equip visitant que no ha pogut en cap moment arribar a crear perill, ja que hi havia un mur anomenat Manel Piqué i una piconadora anomenada Miquel Farnell, que no han donat ni espais, ni opcions, ni aire per uns inèdits atacants visitants.

El 2-0 ha arribat en una jugada de pissarra, el Miquel treu una falta, pilota al Xavier Montserrat, pilota al primer toc al Antonio Vera, que a plaer fa el 2-0 al minut 17, i de pas agafava el “pitxitxi” provisional.
Oportunitats pel Joe, pel Vera i el Xavier Montserrat, el joc era brutal, amb el Joan marcant el temps, i el Jordi oferint-se en totes les accions d’atac.

El 3-0 arriba en una contra ben trenada pel mig del camp local, el Vera que surt sol per encarar-se al porter, pilota picada per sobre del porter, pilota al travesser i el Xavier Montserrat que sembla un AVE en velocitat punta que s’avança a tots i a plaer fa el 3-0 al minut 32, empatant en el “pitxitxi” provisional.

Jugant des de darrere, amb l’entrada del Lluís, el Jacint fent oblidar completament al Josep Felip, amb un destacadíssim joc “delicatesen” i sent un dels jugadors més destacats del partit i tot un referent de com dominar la banda esquerra, i l’entrada del Jonny que debutava avui, el proper gol estava a punt de caure.

Abans del final de la primera part arriba el gol del partit, el Jordi Baró que agafa una pilota del mig del camp, se’n va de un, de dos, de tres, de quatre, de cinc, del porter i d’un gran xut fa el quart al minut 45, mira al Xavier Montserrat i al Antonio Vera, i els hi diu “nois, vosaltres podeu fer el gols que vulgueu, però veniu a felicitar al crack”, tots tres queden empatats com a màxims golejadors, 4-0, i el partit tancat.

La segona part queda tan sols veure com queda el resultat i si els nostres veterans seran capaços de deixar la porta a zero.
Els primers minuts són els més dolents del partit, futbol lent, molt joc del mig del camp, i on tant sols el Miki fa coses diferents, com espectaculars passades amb el taló.
El partit continua el seu curs fins que el Joan i el Jordi diuen prou, minut 67, el Joan que es juga el cap en un refús defensiu, pilota al Jordi, i pilota al fons de la xarxa, quatre gols en tres partits pel Jordi, i 5-0 al marcador.

Poc després els visitants es queden amb 10, amb l’expulsió del central local per doble groga, si abans havia espais, ara encara més, i ben aviat es tanca el partit.
Minut 74, contra perfecta entre el Poli-Jacint-Mayoral, pilota centrada de la mort i el Vera que no perdona el 6-0.
El Palau ja és una màquina total de futbol, fins i tot els dos centrals de la segona part agafaven la pilota i s’anaven d’excursió a l’atac, espectacular sortida de darrere del Miquel Farnell, i espectacular xut que surt per poc a sobre de la porteria de l’avinguda de Sant Roc.
Al minut 81 arriba el definitiu 7-0, sortida de darrere del Poli, se’n va de tots, pilota a l’espai al Xavier Montserrat i tanca el festival golejador del diumenge.
Encara el Palau ha estat a punt de fer el 8 o el 9, però l’ansietat del Jonny no l’ha deixat marcar en la seva estrena als veterans del Palau.

Final del partit, 3 punts i molts gols al calaix, un partit perfecte, on tots els jugadors han estat de 10, llàstima que el resum audiovisual ha estat requisat per la guàrdia civil, perquè no volen que es digui, que el millor equip de veterans és al Palau i no a Espanya.

El proper diumenge hem de rendir visita al mini-derbi del Pla d’Urgell al camp del Miralcamp, innegociable la victòria, si voleu veure en acció els nostres veterans, ja ho sabeu, 15 d’octubre és la data i 9.30 és l’hora, el lloc, el Municipal de Miralcamp, aficionats ja ho sabeu, a animar a la vella guàrdia del Palau.

Que poc que s’ho esperen!!!! Força Veterans!!!! Força Palau!!!!