divendres, 6 d’octubre del 2017

RELLEU A L'ASSOCIACIÓ DE DONES

Us compartim des de l'Associació de Dones del Palau:S’ha acabat estiu i comencem un nou curs, el passat 14 de setembre, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Dones, a la sala d’actes del local sociocultural.

En l’assemblea es va fer la lectura i l’aprovació de l’acta anterior i es va informar de l‘estat de comptes.
Seguidament, es van presentar les activitats per al curs 2017-2018. Els cursets que ja són els habituals, manualitats, pintura, punta  al coixí, patchwork, labors, zumba,  anglès, ioga i  gimnàstica. I es va proposar un de nou, micro-gimnàstica que és una gimnàstica terapèutica, per reforçar la musculatura.

També hi continuarà havent, grup de lectura, coral, cinefòrum, jocs de taula, tallers, caminades, sortides musicals, festes, exposicions, viatges i conferències. Programa que a està repartit a totes les sòcies per tal de fer les inscripcions.
I en acabar, es va fer el comiat de la fins ara presidenta, Paloma Galan, i també d'altres membres de la junta, la Imma Baiget, Tresa Sala  i  Mercè Felip, que des de la nova junta volen agrair molt sincerament la seva tasca, compromís i dedicació amb que molt generosament han dedicat a l’Associació de Dones.
A l’hora que també es dóna la benvinguda a qui pren el relleu la Pepita Serret, Montse Camps, Tresa Alsina i Esmeralda Erustes que junt amb la Imma Moreno, Isabel Fernàndez i Ramona Teixidó continuaran al davant de l'associació.

Us recordem que els dies 17 i 18 d’octubre es farà l’entrega de las loteria de Nadal i de la renovació de carnets de sòcia.