dilluns, 30 d’octubre del 2017

VETERANS PALAU 1 – VETERANS MONTSÓ 1

EL PORTER DEL MONTSÓ EVITA UNA NOVA VICTÒRIA DELS NOSTRES VETERANS

Bona pel·lícula la que hem vist avui al Municipal de Sant Roc, amb canvis de guions, bona trama, a prop del drama i finalment final feliç, però no el que havien escrit els nostres veterans durant la setmana, no comptàvem amb un artista invitat, en Perals, porter del Montsó, porter no, grandíssim porter i avui somiarem amb ell, però el rival també juga, i el futbol és això, onze contra onze i guanya qui més gols fa. 

El Palau es presenta amb la següent alineació: Caelles, Ramon Jové, Poli, Piqué, Pere,  Jacint, Jordi Baró, Joan Serrano, Montserrat, Carles Cortés i Vera, quedant a la banqueta Miki, Paco, Albert Mayoral, Bertran, Joe i Ramon Jiménez.

Canvi de guió només començar, ja que el partit s'ha jugat a Catalunya i no a Espanya, ja que el rival no disposava de terreny de joc per avui, partit molt important i gran rival el que avui ha vingut a mesurar forces al Municipal de Sant Roc, però el Palau és un gran equip i avui ho ha demostrat, amb actors principals, actors secundaris, però sense cap figurant, bé, sí en teníem un a la banqueta, ja que avui hem rebut la visita d'un mite del futbol del Palau, com és el Gran Joan Ramon Farnell Farnell “Capó”, que ha volgut veure la pel·lícula a primera fila, i segur que no els ha defraudat els seus ex-companys, tot un plaer tindre al Capó a prop.

El partit comença amb una mesura de forces entre els  equips, però amb molt respecte per part dels dos, el Palau surt amb una marxa més, la que li donava el Joan i el Jordi, que han dominat el joc, el rival ben posicionat al camp, amb una defensa sense fissures, i buscant les contres, el Palau, buscant la possessió i la qualitat per bandes que dona el Jacint, i la velocitat que dona el Montserrat, primeres arribades del Palau, i primeres oportunitats.

Jugada per banda dreta del Montserrat, centrada de la mort i el Vera que no arriba per mil·límetres, primer avís i el Palau que està constantment al terreny visitant.

Si la passada jornada va ser el Joan Serrano el de la master class, aquesta ha estat la del Jordi Baró, mare meva com ha jugat el Jordi, ha estat a totes, ha donat joc, ha recuperat, ha assistit i ha llençat una falta magistral al escaire, que tan sols podia aturar aquest porter, impressionant aturada del Perals.

Aquí ha començat el malson dels nostres, superiors amb el joc, superiors en la arribada, però amb les forces molt igualades, ja que el rival és un molt bon rival, i el guió pot canviar d'un moment a l'altre.

El Palau en defensa sense fissures, amb el “sheriff” Piqué manant la defensa (partit per emmarcar el del capi avui), manant, tallant, ordenant, organitzant, tot per mantenir l'ordre i la llei defensiva, amb el Poli com a ajudant al centre, a veure qui passa, si aquests dos van pistola en mà i xapa en pit, i dos impressionants laterals que es multipliquen per cinc, el Pere tot pit i rauxa, i el Ramon Jové, pit, rauxa, classe i el que li demanis, això sí tots sense passar ni un mil·límetre de la llei que marca el Piqué, mentre tant el nostre porter Caelles menjant crispetes, ja que la seva feina ha estat sacar de porta i recollir pilotes llargues, tret d'un ensurt, que el Poli ha pogut resoldre amb velocitat.

Forces igualades, i ens hem de centrar en atac, però és que el porter visitant li ha tret mans al Vera, al Cortés, al Montserrat, un munt d'aturades que amb un altre equip estaríem escrivint les cròniques passades.

Hi ha canvis d'actors, ja que tenim molt bona banqueta i tots han de jugar, l'aparició del Jiménez, que no és en Curro, però és un bandoler que mata per qualsevol pilota, l'entrada del Bertran i el Miki, tot cor i sacrifici, que li dona equilibri al joc, i el mal de panxa que han tingut els nois de Montsó quan ha entrat en escena el Mayoral, ja que quan agafa la pilota, a veure qui li treu, i ha estat ell el darrer en fer lluir al porter visitant.

Però a prop de la mitja part ha començat a fer un gir inesperat el partit, ja que en una jugada fortuïta s'ha lesionat el que era el millor jugador del partit, en un salt de cap per una pilota dividida hem perdut al Jordi, que ens ha fet un ensurt de por, per sort tot ha quedat en un ensurt, ja que la passada jornada ja vam perdre al Miquel Farnell i al Jonny per uns quants partits, ànims als dos i segur que tornareu aviat, l'equip us necessita.

El Joe ha estat l'encarregat de suplir la marxa del Jordi, i no ens ha defraudat, hem vist la millor versió del Joe, i ha donat molt d'equilibri al mig del camp, ajudant en totes les jugades d'atac del nostres.

El guió començava a agafar forma, primer un contra un del Mayoral que incomprensiblement ha sortit fora, una nova mà del porter visitant a xut del Ramon Jiménez, una altra mà a xut del Cortès, i mentrestant els visitants buscant l'esquena dels nostres centrals amb passades llargues i el Caelles continuant menjant crispetes, ja que clares no han tingut cap ni una.

Al minut 71 arriba una de les jugades claus del partit, falta lateral del Pere, cop de cap net i clar del Joe i pilota a la xarxa, incomprensiblement l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc, però al no disposar de moviola, mai sabrem si l'únic pèl que li queda al cap al Joe estava més avançat que el darrer defensa del Montsó, una llàstima ja que era impossible superar aquella bèstia de porter que té el Montsó.

El Palau ja s'ha anat amb tot a dalt i no volia l'empat, el Montsó potser ja li anava bé defensar-se i buscar la contra, i l'empat era un gran resultat, vistes les aturades del seu porter, però segur que no és conformarien, i primer gran ensurt amb una pilota que ha tocat lleugerament el pal dret del Caelles en una bona jugada d'atac visitant, per tant s'ha d'estar atent, que estem jugant amb equips de dalt, i tenen molt i molt perill.

Noves mans espectaculars del porter espanyol, li ha tret un xut al Poli amb una falta lateral i un cop de cap del Piqué a la sortida d'un corner, però no hi havia res a fer, el protagonista és el porter del Montsó.

Falten 10 minuts i gir dramàtic del guió, minut 79, xut des de la frontal d'un davanter visitant, la pilota que li toca a la part baixa de l'esquena del Piqué, pilota mossegada, i pilota a un mil·límetre del pal, que el bo del Caelles ha tocat, però no ha aturat, galleda d'aigua freda, i tant sols 10 minuts perquè el partit no acabi en drama i puguem treure almenys un punt.

Quan la victòria està en perill, i cal revertir la situació, sempre cal que aparegui el súper heroi i salvi a la princesa, aquest súper heroi és el Xavier Montserrat i ha aparegut quan més el necessitàvem.
Jugada de força, pit, collons i el que li vulgueu afegir, disputa per una pilota a l'àrea, lluita de titans amb un defensa visitant, i a aquest que se li va l'olla i agredeix al nostre súper heroi, penal i expulsió.

Minut 89, pilota al punt de penal, el nostre súper heroi que mira al protagonista de la pel·lícula, la pilota entre mig, el nostre súper heroi que li fot una “gardela” que segurament haurem de comprar un altra pilota i empat a un, dos minutets de descompte, i final o The end, el Palau ha estat millor, però el Montsó té un grandíssim porter, tot suma i futbol és futbol, orgullós de tots els nostres jugadors, i segur que estarem a dalt, encara que ens trobem porters com els de avui.

Continuem a la tercera posició, avui també han empatat el Rosselló i l’Artesa, el Golmés no afluixa i continua líder, però el Linyola també vol pujar a tren de la lliga, màxima igualtat, però cap és millor que els nostres veterans, tret que demostrin el contrari, i fins al dia d'avui, cap equip ens ho ha demostrat.

Propera setmana visita dels Veterans de Borges, equip desconcertant, que va de menys a més, no tenim referències ja que és un equip nou, però avui ha fet un 6-4 al Balaguer, per tant ull i a per totes. 
5 de Novembre la data, les 10 del matí l'hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i el Borges el rival, no t'abonis al Movistar lliga, abona't als nostres veterans, vells de carn i ossos que suen fins la darrera gota la samarreta i l'escut del nostre poble, que no t'ho expliquin, vine a veure el partit en directe.
Força Veterans!!! Força Palau!!!! Que poc que s'ho esperen!!!!


Enllaç a l'àlbum Veterans Palau 1 - Veterans Montsó 1