diumenge, 27 d’octubre del 2019

VETERANS PALAU 8 - VETERANS ALCOLETGE 5

JOHAN CRUYFF VA DIR QUE ERA MILLOR GUANYAR 8-5 QUE 3-0, EL PÚBLIC HA GAUDIT I MOLT, PERÒ NO ET PODEN FER MAI DE LA VIDA 5 GOLS A CASA TEVA....

Canvi d’escenari, el Municipal de Sant Roc estava impracticable, però una gran gestió dels germans Costa, regidors del Palau i Poal, ens han cedit un gran camp, que si l’herba hagués estat més baixa, és un camp espectacular.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal del Poal amb la següent alineació: Albert, Poli, Piqué, Pere, Jordi Huguet,  Txus Palau, Peruchet, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís i Mayoral, quedant a la banqueta: Bertran, Jacint, Ramon Jové, Carlos Cortes, Màxim i Oriol Camps.
Avui sí, molts disponibles, molts canvis i l’equip quasi al complet, juguem a casa, però a casa d’uns amics, el Municipal del Poal, un gran camp, que per desgràcia, fa temps que no es veu un partit de futbol 11.

El partit comença amb un Palau molt endollat, i al minut 11 s’avança al marcador, amb una gran definició dins de l’àrea del Txus Palau, que per cert feia alguna temporada que no en feia cap.
Tot comença bé, fins que tenim la primera badada defensiva, i ens empaten ben aviat, al minut 14 ens fan l’1-1.

Ja veiem que amb el que ens costa marcar, ja tornem a llençar la renda per terra com el passat diumenge, però l’equip reacciona, amb un joc ràpid i vertical, aprofitant també els desajustos defensius que pateix el rival.

Entre els minuts 23 i 29, arriben els minuts màgics de l’equip, primer “la Roca” Mayoral amb una jugada marca de la casa, on se’n va de tots, i amb un gran xut per l’escaire, fa el 2-1.

Tot seguit el Lluís fa el 3-1 al minut següent, al 24, aprofitant una greu errada del seu porter, i al 29 en una nova errada greu del seu porter, el Màxim fa el 4-1 amb una gran definició, i estrenant-se com a golejador Veterà.

Amb el 4-1, el Palau es relaxa, i els visitants en una bona contra, on ens agafen amb el peu canviat, ens fan el 4-2 al minut 34, demostrant que l’Alcoletge vendrà molt cara la seva derrota.

Amb el 4-2 el Palau veu de nou les orelles al llop, i torna a funcionar com un rodet, amb un joc ràpid, vertical i dinàmic, busca els espais que ens deixen els visitants en defensa, el Jordi Baró des d’un gran xut, ras i sec a la frontal, fa el 5-2 al minut 38.
Tot i els gols el Palau ha arribat i molt a l’àrea de l’Alcoletge, i podia haver fet algun gol més.

Al 43, el Carlos Cortes, que avui jugava el seu primer partit, després de patir una lesió a la pretemporada, fa el 6-2 amb el que arribem a la mitja part.

Amb el partit dat i beneït, comença la segona part, però l’Alcoletge no pensa que això està acabat, i amb una  gran pressió, un joc dur, traient del partit al Joan Serrano i al Jordi Baró, i també amb l’ajuda d’un àrbitre que ens ha matxucat a targetes i faltes, han donat una passa endavant, i els nostres amb una empanada mental bestial, han entrat en un joc de despropòsits, que una miqueta més i sortim a tots els diaris, amb un ridícul espantós.

Ara les tornes es canvien, el Palau fa aigua en defensa, i al 54 ens fan el  6-3 en  el primer xut entre els tres pals.
Els visitants dominen, però el Palau aprofita la jugada d’estratègia, i en un córner, el Jordi Baró amb un gran cop de cap fa el 7-3, amb aquest resultat creiem que ja n’hi ha prou, però no, l’Alcoletge és un dur rival que no cau a la lona per K.O, ens lluita totes les pilotes com si el resultat fos 0-0, i els nostres es relaxen, entrant de nou en el joc de despropòsits i fent aigua en defensa.

Al minut 69 ens xiulen un penal molt rigorós en contra, a més tot ve d’una contra per la banda, on la pilota havia sortit per un lateral, l’àrbitre s’equivoca perquè no veu que tot ve d’una jugada no reglamentaria, i res, penal, el xuta el seu davanter per sobre de la porteria, però l’àrbitre el fa repetir, perquè algun jugador havia entrat abans de temps, a la segona no fallen, i ens fan el 7-4.

Al 73, ens fan el 7-5 en una nova errada defensiva, i això ja no és una broma, ja comença a ser un malson, el públic d’Alcoletge creu en el miracle i el nostre seguidor “premium”, el pare del Joan Serrano, que sort que les ha vist de tots els colors, demana calma i ordre, però en aquest moment era per agafar una taquicàrdia, i perdre al nostre més fidel seguidor.

El Palau té més espais a les contres, però el seu porter ens treu el vuitè gol en vàries ocasions, el partit es torna dur, hi ha discussions, però sempre llepen els mateixos i ens carreguem de targetes nosaltres i ells “siga siga”, ja els nervis comencen a sortir pel camp, i el millor és que això s’acabi aviat, o com ens empatin no ens deixaran tornar al poble, i al minut 90, en una gran contra i millor definició, el Lluís fa el definitiu 8-5.

Fer 8 gols a casa és una passada, però que et facin 5, és per analitzar-lo fredament, ja que en defensa no estem fins, curiosament a primera no fèiem un gol ni a l’arc de Sant Martí, però en defensa érem mitjanament solvents, ara tot s’ha capgirat, però ens han fet 8 gols els darrers dos partits, una dada molt negativa.

Amb aquesta victòria els nostres Veterans es fiquen tercers en posició de copa, i de promoció d’ascens a primera, empatat amb el segon, els Veterans de Balaguer, però amb pitjor coeficient golejador.
Diumenge vinent descansem, a l’haver la festivitat de Tots Sants pel mig, i el proper partit anirem a les Espanyes, ens esperen els Veterans de Monsó, un equip que està travessant una greu crisi, ja que era un dels favorits per l’ascens, però que està en el pou de la classificació, una cosa molt estranya, i més quan aquest diumenge ha perdut els punts al camp del Rosselló, per no presentar-se, per falta d’efectius.

10 de Novembre la data, Municipal de Monsó el lloc, les 10 l’hora i els Veterans de Monsó el rival, el Palau no pot fallar, i treure els 3 punts que ens poden donar un gran impuls i de retruc treure de circulació un rival que en principi era un dels favorits !!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!! Visca els nostres Veterans!!! !!! Visca el Palau i Visca Catalunya lliure!!!!