diumenge, 20 d’octubre del 2019

VETERANS PALAU 4 – VETERANS SUDANELL 3

L’ORIOL CAMPS ENTRA A LA HISTÒRIA DELS VETERANS AMB UN GOL AL MINUT 84, EN UN PARTIT ÈPIC

Canvi d’escenari a darrera hora i partit jugat a casa, per sol·licitud dels companys de Sudanell. Partit èpic a l’avinguda de Sant Roc, i gran victòria davant un molt bo Sudanell, que ha venut cara la seva derrota, i els nostres Veterans que es col·loquen quarts.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Albert, Pere, Piqué, Peruchet, Jordi Huguet,  Txus Palau, Bertran, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís i Oriol Camps, quedant a la banqueta Paco, Jacint i Bibi.

Catorze disponibles, equip de garanties i tres punts innegociables a l’horitzó, els nostres Veterans han de començar a marcar el terreny a la segona divisió, i dir: “nanos, els iaios ja són aquí i venim a dalt per quedar-nos”.

Partit igualat, el Palau que vol el control del partit i poques sorpreses, però el rival d’avui ens ha sorprès i de quina manera, ens ha fet suar la gota gorda fins al darrer sospir.

Ben aviat el Palau agafa avantatge, al minut 10 en una bona contra local, combinació perfecta entre els nostres dos atacants d’avui, que per cert han estat letals i decisius, passada de l’Oriol al Lluís, i aquest que després de deixar assegut al porter fa l’1-0 amb una gran definició.

El Palau amb el resultat a favor ha de fer una bona gestió del partit, però avui el Sudanell ens ha vingut a jugar un partit d’anada i tornada, i buscar el desgast dels nostres.

El Palau avança la línia defensiva, per tal de reduir els espais, però en un desajust defensiu en fan l’empat a un al minut 27.

Al Palau quan rep un cop li costa entrar de nou al partit, les derrotes de la passada temporada encara són al nostre subconscient, i fer gols ens costa i molt, cal tornar a la victòria i que els nostres entrin en dinàmica positiva.

Però el subconscient fa mal encara, i en una falta lateral, i divrsos rebots ens fan l’1-2 al minut 39, males notícies al Municipal de Sant Roc, i totes les alarmes que salten a la vila del Palau, emergència Veterana i cal anar al rescat dels nostres Iaios.

Bones notícies a la mitja part, ja que arriba el Bibi a ajudar a la causa i a la remuntada, i efectivament, el Bibi amb una “castanya” des de ben lluny i per tot l’escaire fa el 2-2 al minut 50.

Estem al partit i cal gestionar bé tot de nou, però el Sudanell té un “killer”, un davanter centre que és el més golejador de la categoria, allò que ens falta a nosaltres per fer l’assalt definitiu al campionat, i en una contra ens fan el 2-3 al minut 59.

El drama, la tragèdia, el foc de les fogueres es veu a l’horitzó, les pors del subconscient, la mala sort, i un rival excepcional ens fan mirar cap un final de partit fosc, tètric i negre. Però no, els que han de tirar del carro, tiren d’ell, el “Kaiser” Joan Serrano mana, el “Mariscal” Piqué ordena, l’“esmoladora” Bertran esmola, el “Bibi” fa fàcil el difícil, el Pere i el Jordi fan una paret el sistema defensiu, i els que la toquen comencen a fer el que saben, amb un excepcional Txus Palau, i el carisma del Jacint Alsina, i el toc de l’experiència del Paco, però hi ha un moment clau, i és que al minut 68 hi ha una targeta verda entre el nostre MVP d’avui, un Peruchet que s’ha deixat l’ànima i un davanter visitant que ens portava de cap, 10 contra 10 i més espais al camp.

I just un minut després al minut 69, arriba qui ha d’arribar, el crack, “the best” Jordi Baró aprofita un refús defensiu dins de l’àrea i no perdona l’empat a tres.

Queden 20 minuts, el partit ha passat d’estar negre a agafar un color més clar, i el Palau busca l’èpica, la màquina funciona, els elements estan coordinats, l’honor està en joc, i una remuntada ens pot donar un aire que ni us explico, però falten dos actors principals, i el temps s’esgota, el rival va a totes, i volen vendre molt cara la seva pell, un empat no ens val de res, tot i que com ha anat el partit un punt suma, però el Palau vol l’èpica, i algú ha d’entrar a la història dels nostres Veterans, i sí, apareix l’Oriol Camps, el nen es vol fer gran, i es vol graduar, i a fer de déu que ho ha fet, minut 84 i amb un gran xut des de la frontal de l’àrea fa el gol de la jornada i ens posa un 4-3 èpic, !!! Que bo que has vingut, que bo que t’has fet gran, “golarro” de l’Oriol!!! Cridava el públic assistent al camp.

Però queden 6 minuts i el rival tampoc vol marxar de buit, i a la darrera jugada del partit apareix la figura de l’Albert Brufau, amb una aturada solemne en una rematada des del punt de penal, i entre ell, i l’Oriol, els nostres Veterans assoleixen 3 punts èpics, i que poden ser més que tres punts, ja que com ha anat el partit, el subconscient pot haver fet un “reset” i tornar a la dinàmica guanyadora.

Diumenge vinent nou partit al Municipal de Sant Roc, 27 d’Octubre la data, Municipal de Sant Roc el lloc, les 10 l’hora i els Veterans d’Alcoletge el rival. Que no t’ho expliquin! Viu les sensacions en directe, els Iaios del Palau us esperen!!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!! Visca els nostres Veterans!!! !!! Visca el Palau i Visca Catalunya lliure!!!!