diumenge, 29 de novembre del 2015

IV FESTA DEL MEDI AMBIENT A L'AVINGUDA FONT DE L'AGUAIT

Avui, diumenge 29 de desembre, ha tingut lloc la IV Festa del Medi Ambient al Palau d'Anglesola, aquest any a l'Avinguda Font de l'Aguait.

Amb molt bon dia i un sol d'allò més radiant, la festa ha començat a primera hora del matí amb una xocolatada popular i jocs de fusta per pensar i fer anar l'enginy.

Tot seguit, ha tingut lloc, la tradicional plantada d'arbres en la que han col·laborat les entitats del poble:
l'AMPA Arnau Berenguer, Col·legi Públic Arnau Berenguer, AEiG Lo Merlet, Club Futbol Palau, la Penya Barcelonista, Club Natació, Llar de Jubilats, Associació de Dones del Palau, Associació de Caçadors, Club de Bitlles, Associació Cultural Tots Som de Casa i Amics del Camí de Sant Jaume.

I amb les entitats i palauanglesolins/ines que també han volgut fer la seva aportació, famílies, amics, grans i petits, i pic i pala, ha estat una festa de treball en equip i participativa, en la que una de les zones de l'Avinguda Font de l'Aguait ha quedat d'allò més ben enjardinada. 

Després d'aquest dia, ara, cal que entre tots en prenguem cura del manteniment per tal de veure créixer, amb el pas del temps, els arbres, símbol de vida.