dimecres, 11 de novembre del 2015

L'ASSOCIACIÓ DE DONES: CAMINADA I VISITA A L'EMPRESA MOLNAR FRUITS

El  dilluns 9 de novembre, l'Associació de Dones, malgrat que rondava la boira, va realitzar una caminada del Palau fins a l'empresa Molnar Fruits, situada al polígon industrial de Vila-sana.

Molnar, és una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència en el sector hortofrutícola. Està especialitzada en la producció, emmagatzematge, packaking i distribució de poma i pera, produïdes a les seves pròpies finques ubicades a la província de Lleida.

En Josep Maria, molt amablement, va fer una visita guiada per les instal·lacions de l'empresa, veient el procés que fa la fruita des de que arriba del camp. Els controls de qualitat, les tècniques de refrigeració, la conservació mitjançant càmares amb atmosfera normal o atmosfera controlada, la manipulació, la classificació, l'envasat i la distribució per la seva venta.


En acabar la visita, van donar a totes les persones participants un obsequi amb fruita de la casa i des de l'Associació de Dones, es va oferir un petit refrigeri per compartir i tornar amb forces cap a Palau. 

Gràcies a l'empresa Molnar per la visita i a les dones que van participar a la caminada.