dilluns, 16 de març del 2015

INGRID FARNELL, 1a COMPETICIÓ A TÉRMENS I 1a POSICIÓ A 0,90 METRES

Avui la Ingrid Farnell, ens comparteix la informació sobre les seves primeres competicions del 2015 a cavall.

1r Concurs de la Lliga de Salt CSI0 Terres de Ponent 2015 (lliga de Lleida)
Les proves de Salt d'Obstacles consisteixen en la superació a cavall d'un conjunt d'obstacles format per barres i determinats per un recorregut fixat, sense cometre cap falta. Les penalitzacions poden produir-se pel fet de tombar alguns dels obstacles, per la negativa del cavall a sobrepassar-los o per l'excés de temps concedit en realitzar el recorregut. Les proves es disputen, per grups, seguint uns barems que comporten diverses dificultats i que es diferencien per altures que oscil•len entre 1,10 i 1,60 metres.

Una prova de salt és aquella en la que es jutja al conjunt genet-cavall sota diverses condicions. És una prova destinada a demostrar en el cavall la seva franquesa, la seva potència, la seva velocitat, la seva destresa i el seu respecte a l'obstacle, i en el genet, la qualitat de la seva equitació

El primer concurs va ser al Club Eqüestre Ponent, de Térmens del dia 01-03-2015, aquest també puntuable per a la Copa Catalana.En aquest vaig quedar primera a la prova de 0,90 metres.

El proper concurs serà a l’IES Mollerussa (agrària de Mollerussa, a al serra) el dia 22-03-2015.
La lliga passada no vaig poder completar-la per motius de transport però, aquest aniversari em van regalar un remolc i ara vaig a tot arreu més que mudada. Per tant, aquesta lliga si no hi ha cap impediment assistiré a tots els concursos.

Endavant Ingrid i Nana, estarem a l'aguait dels vostres èxits!