dilluns, 25 de juny del 2018

ASSOCIACIÓ DE DONES: BERENAR DE FINAL DE CURS

Us compartim des de l'Associació de Dones:
Un any més, amb la calor del mes de juny, arriba el fi de curs. El divendres, 15 de juny, vam preparar la festa de cloenda del curs 2017-18.
La presidenta, Pepita Serret, va agrair l’assistència i la participació de totes les sòcies a les activitats, sortides, tallers i xerrades; tot fent una valoració molt favorable. També va donar les gràcies al grup de professionals que han impartit els tallers, per la bona tasca realitzada i l’èxit de les activitats portades a terme. I, a l’Ajuntament del Palau pel seu recolzament.
Després, vam berenar, preparat per Cal Gou. I, a continuació, la Vanesa Barambio, professora de Ball Country modalitat Style Catalan i Country Western de Mollerussa, ens va fer unes classes d’iniciació al ball country.
Per acabar, vam fer lliurament d’un petit obsequi i vam realitzar un sorteig de les flors que adornaven les taules. Una tarda fantàstica.
Només dir-vos de part de tota la junta de l’Associació: gràcies per tot, ens retrobem al setembre amb renovats ànims i bones energies per afrontar un nou curs. Bon estiu!