dimecres, 11 de març del 2015

EL PALAU MILLORA ELS RESSALTS DEL CARRER PRAT DE LA RIBA

Us compartim aquesta notícia des de la pàgina web de l'Ajuntament:

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola inicia l'adequació dels ressalts del Carrer Prat de la Riba a fi d’adequar-los a la normativa vigent. Aquesta consisteix en suavitzar les seves pendents mitjançant l'allargament de les rampes d'entrada i sortida, a fi de facilitar el pas del trànsit pesat que ara es veu perjudicat pel disseny dels actuals ressalts, de pendents massa pronunciades. L’actuació costarà 7.908 euros i s’ha adjudicat a l’empresa Ramon Piera Ripoll mitjançant un contracte menor d’obres.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi explica que l’adjudicació es va fer a la passada Junta de Govern del dia 6 de març. “Amb aquesta actuació, es preveu afavorir que els vehicles pesants transitin pel Carrer Prat de la Riba enlloc de fer-ho per l’Avinguda de Sant Roc, on hi ha un centre escolar i la zona esportiva, amb la qual cosa es millorarà la seguretat i la fluïdesa del trànsit” apunta Meseguer.

Segons l’alcaldessa “La seguretat vial és un dels principals objectius que es va fixar l'Ajuntament del Palau d'Anglesola per la qual cosa durant aquesta legislatura s’ha dut a terme de forma progressiva un pla de mobilitat integral”, finalitza Meseguer.