dilluns, 9 de març del 2015

FILS, PUNTES I AGULLES VAN TORNAR A PROTAGONITZAR LA VI TROBADA DE PUNTAIRES

Fils, puntes i agulles van tornar a protagonitzar la VI Trobada de Puntaires el passat diumenge dia 8 de març al poliesportiu municipal organitzat magníficament pel grup de puntaires de l’Associació de dones i el patrocini de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola.

La Trobada va aplegar gairebé 400 puntaires de diferents indrets. El Palau es va convertir en un referent en la recuperació d’aquest antic ofici que es practica des del segle XVIII.

En primer lloc la presidenta i l’alcaldessa van inaugurar la Trobada donant la benvinguda  a totes les puntaires i agraint la seva assistència.
Tot seguit varen començar a treballar i mostrar el seu domini en la tècnica de teixir.

A les dotze del migdia es va procedir a sortejar un munt de premis que diferents col·laboradors havien aportat per l’esdeveniment.
Acompanyant la Trobada, va haver un espai al poliesportiu destinat a les diferents parades de venda de material relacionat amb l’activitat puntaire.

Finalment, en un ambient de caràcter totalment festiu, es va fer lliurament a totes les puntaires d’un bonic record de la VI Trobada de puntaires del Palau d’Anglesola, aconseguint que un cop més hagi estat un èxit.